Udsalg på engelske webshops

Weekenden står på udenlandsk udsalg.
Jeg har i løbet af ugen kun fundet udsalg i danske webshops, men i dag har jeg fundet gode tilbud på lækkert design på engelske webshops. Imorgen vil det være fra hele verden.
Jeg har ikke taget højde for priser for fragt, som der ofte kommer oveni produkternes pris.

Not on the Highstreet er en af mine favoritter indenfor engelske webshops. Jeg har ofte nævnt dem på bloggen, de har nemlig ALT, om du mangler en mulepose med print lavet specielt til dig, eller måske er det en havebænk du er på udkig efter, eller hvad med et par flotte øreringe. Jep, du kan finde det på Not on the Highstreet, og som navnet siger, er det ikke ting, du finder alle andre steder. Det er ofte små kunsthåndværkere som sælger deres ting i denne webshop.
Nogle af de ting på deres udsalg, som jeg synes godt om, er de strikkede vase-betræk. Det er små ærmer i strik, til at trække ned over en vase eller urtepotte, så de får nyt liv. En super fin ide, som måske skal føres over til en DIY Fredag her på bloggen.
Der er flere forskellige designs og farver at vælge mellem og prisen for en enkelt er £3, mens prisen for et sæt med tre vaseskjulere i strik er £7,50. Køb dem her.

Strik Til Vaser2

En anden ting, som kan findes på Not on the Highstreet udsalget, er en smørebrik i træ formet som en skive toastbrød. På smørebrikken står der udtryk som "Go Focaccia yourself!" eller "Pimp my Rye" som er graveret ned i træet. Jeg synes disse smørebrætter både er praktiske, pæne og humoristiske. Vil man gerne have smørebrættet uden tekst, kan man også få det, eller man kan vælge en personlig tekst, man gerne vil have graveret. En smørebrik formet som toastbrød koster £10,36 og kan findes her.

Smoerebrik Rye

Firebox er en anden engelsk webshop, som sælger design til hjemmet, som skiller sig ud fra det, man kan få alle andre steder. Deres undertitel er "Not for everyone", som fortæller, at de har nogle lidt specielle ting til salg.
Jeg kan ret godt lide deres Death Star Cookie Jar, som er en kagedåse formet som Dødsstjernen fra Star Wars.
Kagedåsen er lavet i keramik med grå glasur. Øverst er et lille låg, så man kan komme ned i Dødsstjernen.
Denne skønhed er nedsat i en kort periode til £27,99, og den kan bestilles her.

Doedsstjerne Kagedaase

Igen er der sneget sig et dyr ind i tema-ugen. Denne gang er det på webshoppen Loop the Loop, hvor man på udsalg kan købe et fint hvidt forklæde med tegning af en hare. Forklædet er med strop om halsen og bindebånd til maven. Midt på er der en praktisk lommer, hvorover billedet af haren er trykt.
Forklædet er lavet af 100% bomuld og koster £14 på udsalg. Det kan købes her.

Forklaede Med Hare

Hos Rose and Grey kan man få den mest perfekte sparegris. Det er ikke en gris, men en lille buste af Karl Marx med testen Das Kapital på bustens fod. Pengene smider man ned gennem en sprække i Karls hoved.
Sparebøssen med Karl Marx er lavet i keramik med hvid glasur, og i bunden sidder en past-prop, så man let kan få sin kapital ud igen.
Prisen for sparegrisen er £11,50 og du kan få fingrene i ham lige her.

Spareboesse Karl Marx