Plakater - Flotte simple plakater fra ByLux med de kendte fugleCirkus plakat - 50x70 cm.
349,00 kr199,95 kr
Plakat - Today - 50x70 cm.
349,00 kr199,95 kr

Plakater i A4 størrelse - En perfekt plakat størrelse, der passer ind i alle hjemNetflix A4
149,00 kr66,65 kr
Chokolade A4
99,00 kr84,15 kr

ByLux plakater - Stort udvalg af plakater i flotte farver og i sort/hvidCirkus plakat - 50x70 cm.
349,00 kr199,95 kr
Plakat - Today - 50x70 cm.
349,00 kr199,95 kr

Spar op til:

30-70%

På alle ByLux Plakater

 

Plakater og stickers til hjemmet - stort udvalg

BY LUX plakater og posters med et moderne grafiske plakat design i Limited Edition a 100 og 300 stk. BY LUX har et stort udvalg af plakater og posters i Limited Edition a 100 og 300 stk. samt lærredstryk og postkort med moderne billeder til stuen. Her kan du se mange fede plakater til hjemmet, små og store plakater med et flot grafisk plakat design. Køb dine grafiske plakater online her, og få leveret med GRATIS FRAGT.


Plakater med et moderne plakat design i Limited Edition a 100 og 300 stk.

BY LUX har på kort tid gjort sig til førende i grafiske plakater og posters i Limited Edition, der alle er designet med tanken på, at skabe grafisk plakat kunst med et nyt og moderne plakat design, der passer til tidens plakat dekoration i den danske boligindretning. Det at vi hos BY LUX har valgt at lave alle grafiske plakater og børneplakater med et plakat design i Limited Edition a 100 og 300 stk. betyder at vi kun har lavet 100 og 300 stk. af hvert design af de grafiske plakater, og at der ved sidst solgte grafiske plakat design i en serie, ikke vil blive genoptrykt flere grafiske plakater eller børneplakater med samme grafiske plakat design. Designeren har i hånden påført hver grafisk plakat og børneplakat en prægning, med plakaternes helt eget unikke nummer i serien af 100 og 300 stk. betydende at ikke to grafiske design plakater elle børneplakater vil være ens. Søger du derfor unikke grafiske plakater og børneplakater, der er lavet i høj kvalitet med et moderne grafisk plakatdesign, og i en stil der adskiller sig væsentligt fra det alle andre har hængende i hjemmet, så er BY LUX online shop det helt rigtige sted at søge og samle inspiration, til nye grafiske plakater på væggen eller andre steder i dit boliginteriør.


Grafiske postkort og lærredstryk

I vores webshop findes også grafiske postkort og lærredstryk (canvas print), de er designet i sort hvid og med farver, dette både med citater, tekster og flotte illustrationer, der alle er lavet, så de passer til den moderne dekoration i hjemmet. Alle postkort er samlet i forskellige tema pakker, hvor der er 10 stk. postkort i hver pose, og du kan shoppen finde sjove postkort med illustrationer, kærlighed, alfabetet og minimalistiske sort hvid design. Mange bruger deres postkort til at lave en moderne billedvæg i hjemmet. Vores grafiske lærredstryk bliver lavet med print på lærred, der efterfølgende opspændes på en blindramme, så lærredet er helt udspændt og klar til ophængning. Lærredstrykkene er lavet med næsten samme design, som i de optrykte postkort. Alle postkort og lærredstryk kan smukt sammensættes med de grafiske plakater og børneplakaterne i vægdekorationen, uden at det vil ødelægge stilen i indretningen. Vores postkort og lærredstryk er alle lavet med designs fra de grafiske plakater med et plakat design i Limited Edition, og de vil ikke være påført en prægning samt unik nummering.


Gratis fragt på plakater, lærredstryk og postkort i hele Danmark

Vi er i BY LUX glade for din interesse i vores grafiske plakat design, børneplakater, lærredstryk og postkort, og håber at du hos os finder netop det grafiske plakatdesign du søger til din dekoration. Husk at BY LUX har GRATIS FRAGT på alle ordre af grafiske plakat design, børneplakater, lærredstryk og postkort med levering i hele Danmark, og altid vil hjælpe med spørgsmål vedrørende produkterne i online shoppen