Folie til køkkenlåger - Stort udvalg af folie til køkkenlåger i mange forskellige farver


Hos Liseborg har vi et stort udvalg af folie til køkkenlåger i både mat og blank folie. Alt vores folie kan leveres enten på faste mål eller vi kan skære det til, efter dine mål. Så er det nemt at montere når du får folien. Med køkkenfolie er det er nemt at "friske" dit gamle køkken op med nye farver, uden at skulle til at male hele dit køkken. Hvis du skulle fortryde farven efter noget tid, så kan du nemt fjerne det igen.


Flise folie
49,00 kr

Matteret / Sandblæst folie til vinduerSandblæst folie, som også går under navne som matteret folie, frostet folie og mange andre betegnelser, er meget populært i danske hjem.

Folien blænder for at man kan kigge ind / ud af vinduet, men gør samtidig at der stadigvæk kommer lys ind i boligen. Har man f.eks. et toilet, hvor vinduerne vender ud mod vejen, kan man med fordele bruge en sandblæst folie til at give mere privatliv.


Hos Liseborg har vi både en bobbelfri og en almindelig. Den bobbelfri er lidt dyrere end den almindelige, til gengæld er den meget nemmere at montere.

Solfilm til indvendig og udvendig montering. Slip for nysgerrige blikke og reducer samtidig varmen.Special folie - Tavlefolie, whiteboardfolie, jernfolie og magnetfolie.Jernfolie
255,00 kr

Med design folie får du en folie hvor den er designet som enten; træ, sten, stof, læder, marmor, jern og mange flere. Mulighederne er uendelige. Så giv en overflade et mere unikt look. Hvis du f.eks. har et gammelt møbel, bord eller lign. så kan du friske det op med vores design folie.Folie til vinduer, møbler, badeværelse og kontor

Kvalitets folie – gjort nemt for dig. Liseborg.dk tilbyder et stort udvalg af folier i et hav af farver til alverdens formål. Du kan eksempelvis friske skabslåger, borde, skilte eller vinduer op med folie. Vi har 15 års erfaring med folie og bruger kun folie af allerbedste kvalitet. Det er din garanti.


På folieshoppen.dk kan du bestille folie i specialmål – helt ned til millimeter. Det giver uanede muligheder for hvor og hvordan du kan bruge vores folie.


Har du specielle ønsker kan du kontakte os på telefon 71 99 90 08 eller mail: salg@liseborg.dk 


Selvklæbende folie

På liseborg.dk sælger vi folie af en meget høj kvalitet. Oracal 751C High Perfomance Cast er ekstremt slidstærk og har en lang levetid.


Når du køber folier hos os giver vi dig garanti for fejl, manglende vedhæftning samt farveægthed i op til otte år (afhængig af folietype).


Du kan se de forskellige garantiperioder her:


8 års garanti (sort og hvid folie)

7 års garanti (transparent og farvet folie)

5 års garanti (metallic folie)

3 års garanti (gold L og brilliant blue L folie)

Folien klæber bedst på glatte og plane overflader og kan man fordel trækkes omkring hjørner. Fx. på skabslåger.


Vores folie tåler varme og det kan i mange tilfælde være en fordel at varme folien op med fx. en føntørrer. Varmen aktiverer limen i folien og gør at folien klæber bedre samtidig med at folien også bliver mere smidig at arbejde med.


Folien egner sig både til udendørs og indendørs brug.


Vores folie er lidt tykkere end fx. 3M folie. Vi har erfaring med at det gør folien nemmere at montere og mere slidstærk.