Corona skiltning - Beskyt dig selv og dine kunder med klar og tydelige covid-19 skiltningBeachflags - Synliggør din virksomhed eller dit budskab med et beachflagJordskrue
139,00 kr

Skilte til virksomheden.


Messeudstyr - Forskelligt markedsføringsmateriale, til næste gang I skal på messe

Hos Liseborg har vi siden 2003 leveret messeudstyr til flere 100 virksomheder Skilte, print og bannere til forskellige formål

Her finder du alt hvad hjerte begærer indenfor skilte og print. 

Vi har samlet alt det bedste af forskellige produkter som er nøje udvalgte efter kvalitet og funktionalitet. Produkter som kan give dig og din virksomhed et løft, give inspiration til spændende muligheder og unikke løsninger. Vi har både løsninger til indoor og outdoor og lægger stor vægt på brugervenlighed samt et højt serviceniveau.

Vi er hele tiden på udkig efter nye og spændende produkter, der kan skabe værdi for vores kunder og vi tilføjer og udvikler løbende nye produkter.  


Design selv - spar tid og penge

Vi giver dig muligheden for selv at designe produkterne online, så de er skræddersyet til dig eller din virksomheds behov. Vores koncept er web-to-print løsninger, hvor du selv designer det hele online i vores designprogram. Denne løsning gør det muligt, at designe helt unikke ting, der kan være med til at skabe en sammenhængende rød tråd i din eller din virksomheds indretning og værdier. Vores designprogram er intuitivt og ligetil, du kan uploade dit færdige design eller du kan designe det fra bunden. Designprogrammet tillader at du arbejder i lag, dvs. at du kan placere tekst ovenpå billeder og omvendt.


Service

Vi lægger stor vægt på kvalitet, konkurrencedygtige priser, hurtig levering og god kundeservice. Vi gør alt, hvad vi kan for at rådgive vores kunder bedst muligt, og derfor tilbyder vi både support via e-mail og telefon, så du som kunde altid nemt kan komme i kontakt med os. Vi har fagfolk som selv har arbejdet med folie, montering, skilte og print i mere end 15 år, det sikre dig god og pålidelig service og vi føler os godt rustet til at svare på noget nær alle spørgsmål du må have. Vi har et stort indblik i kvaliteten af de folier vi bruger, da vi som sagt selv har haft fingrene godt nede i dem, i mange år. Har du nogle spørgsmål omkring, hvordan man monterer vores produkter, hvor lang tid de holder, hvordan man bruger vores online designer? – Så er du mere end velkommen til at kontakte os enten på mail eller via telefon. Dette håber vi, kan være med til at sikre dig en god oplevelse ved dit online køb hos Liseborg.dk


Inspiration

Følg med på Facebook, Instagram og vores blog, hvor vi løbende prøver nye produkter af, laver videoer med DIY, giver ud af Tips & Tricks. 

Samt viser gode og smarte folie/print løsninger og inspiration til fornyelse og meget andet.

Vi håber, du hos Liseborg.dk finder det du leder efter, ellers er du meget velkommen til at kontakte os på salg@liseborg.dk eller på tlf: 71 99 90 08, så vil vi forsøge at hjælpe dig, på bedst mulige måde.