Skilte til firmaet - Synliggør din virksomhed eller dit budskab til få penge.CVR-nummer
29,00 kr

Beachflags - Synliggør din virksomhed eller dit budskab med et beachflagJordskrue
139,00 kr

Messeudstyr - Forskelligt markedsføringsmateriale, til næste gang I skal på messe

Hos Liseborg har vi siden 2003 leveret messeudstyr til flere end 100 virksomheder Pop-up Messevæg
2.100,00 kr

Skilte, print og bannere til forskellige formål

Her finder du alt hvad hjerte begærer indenfor skilte og print. 

Vi har samlet alt det bedste af forskellige produkter som er nøje udvalgte efter kvalitet og funktionalitet. Produkter som kan give dig og din virksomhed et løft, give inspiration til spændende muligheder og unikke løsninger. Vi har både løsninger til indoor og outdoor og lægger stor vægt på brugervenlighed samt et højt serviceniveau.

Vi er hele tiden på udkig efter nye og spændende produkter, der kan skabe værdi for vores kunder og vi tilføjer og udvikler løbende nye produkter.  


Design selv - spar tid og penge

Vi giver dig muligheden for selv at designe produkterne online, så de er skræddersyet til dig eller din virksomheds behov. Vores koncept er web-to-print løsninger, hvor du selv designer det hele online i vores designprogram. Denne løsning gør det muligt, at designe helt unikke ting, der kan være med til at skabe en sammenhængende rød tråd i din eller din virksomheds indretning og værdier. Vores designprogram er intuitivt og ligetil, du kan uploade dit færdige design eller du kan designe det fra bunden. Designprogrammet tillader at du arbejder i lag, dvs. at du kan placere tekst ovenpå billeder og omvendt.


Service

Vi lægger stor vægt på kvalitet, konkurrencedygtige priser, hurtig levering og god kundeservice. Vi gør alt, hvad vi kan for at rådgive vores kunder bedst muligt, og derfor tilbyder vi både support via e-mail og telefon, så du som kunde altid nemt kan komme i kontakt med os. Vi har fagfolk som selv har arbejdet med folie, montering, skilte og print i mere end 15 år, det sikre dig god og pålidelig service og vi føler os godt rustet til at svare på noget nær alle spørgsmål du må have. Vi har et stort indblik i kvaliteten af de folier vi bruger, da vi som sagt selv har haft fingrene godt nede i dem, i mange år. Har du nogle spørgsmål omkring, hvordan man monterer vores produkter, hvor lang tid de holder, hvordan man bruger vores online designer? – Så er du mere end velkommen til at kontakte os enten på mail eller via telefon. Dette håber vi, kan være med til at sikre dig en god oplevelse ved dit online køb hos Liseborg.dk


Inspiration

Følg med på Facebook, Instagram og vores blog, hvor vi løbende prøver nye produkter af, laver videoer med DIY, giver ud af Tips & Tricks. 

Samt viser gode og smarte folie/print løsninger og inspiration til fornyelse og meget andet.


lt i skilte til din virksomhed

Vil du gøre opmærksom på din virksomhed? Et godt, gammeldags skilt er vejen frem. Det er oplagt til en butiksåbning, en messe eller til facaden på din bygning. Skiltet drager kunden til din stand eller din butik og gør det nemmere at finde din virksomhed. Uanset om du skal bruge et skilt til at hænge på din facade, i en opgang i en erhvervsbygning eller til en præsentation på en konference, hjælper vi dig.


Hos Liseborg har vi stor erfaring med at fremstille skræddersyede skilte til virksomheder. Vi har mange muligheder på tegnebrættet og tilpasser skiltet efter dine ønsker. Få det med foto, logo, tekst - you name it. Vi leverer det hele. Kontakt os for at høre mere eller vælg et standard skilt her på siden og design selv.


Fra bannere til beachflag

Hvilken type skilt har du brug for? Der findes et utal af smarte skilte. De kan alle bruges til at promovere din virksomhed på forskellige faconer. Hvilket skal du vælge? Det er op til dig. Tænk gerne over formålet. Hvilket skilt passer bedst ind, der hvor du skal bruge det.

Du kan læse mere om skiltene herunder:


- Bannere

Små og store bannere kan bruges overalt. De kan stilles op med stativ, hænges på en facade, på et byggehegn osv. Bannerne er gode til at reklamere for tilbud, gøre opmærksom på sin virksomhed og tiltrække opmærksomhed.


- Beachflag

Disse former for skilte er smarte og kan tages med rundt. Du kan stille dem op ved din stand på et marked eller en messe. Det er en god måde at præsentere din virksomhed på og tiltrække opmærksomhed. Beachflaget kan også stå udenfor en butik.


- Facadeskilte

Denne type skilt er mere permanente. Hvor banneret hænges op med tilbud og er mere midlertidigt, bruges facadeskiltet til mere konkret brug. Det er oplagt at hænge på din facade med firmanavn.


- Plader

Har din virksomhed til huse i en opgang eller en større erhvervsbygning? Vil du gøre det nemt for dine kunder og klienter at finde dine lokaler? Det gør du nemt med en mindre plade, der kan hænges op udenfor bygningen eller inde i opgangen.


Design selv skilt

Hvad skal der stå på dit skilt? Skal det være med logo, et godt tilbud, virksomhedsnavn eller noget helt fjerde? Vi tilbyder skilte og bannere til alverdens formål - du kan selv designe dem med de rigtige billeder, tekst og logo.


Det er nemt og lige til. Alt du skal gøre, er at finde det rigtige produkt her på siden. Mange af produkterne er med 'design selv' funktion, hvor du selv tilføjer billede og tekst. Du kan sågar uploade fra din mobil. Husk dog at vælge billeder i god opløsning, hvis det drejer sig om et stort banner.


Visse produkter kræver grafisk assistance. Kontakt os for at høre mere om, hvordan du får designet disse skilte til netop dine behov. Vi ser altid frem til at hjælpe med spændende opgaver. Format, farver og design er alt sammen op til dig. Vi håber, du hos Liseborg.dk finder det du leder efter, ellers er du meget velkommen til at kontakte os på salg@liseborg.dk eller på tlf: 71 99 90 08, så vil vi forsøge at hjælpe dig, på bedst mulige måde.