Forandringer på LivingSweetLiving

I den nærmeste fremtid vil der ske en masse forandringer på LivingSweetLiving.
Monica har valgt at gå egne veje, og jeg står nu for at drive LivingSweetLiving alene, hvilket vil medføre at tingene ikke længere vil være helt som de har været hidtil.

På bloggen vil der komme færre indlæg. Nu hvor jeg er blevet alene med både blog og webshop, vil jeg desværre ikke have tid til at lave blogindlæg til hver eneste dag. Men jeg vil rigtig gerne have nogle faste temadage på bloggen.

Fredag skal være DIY dag på bloggen. Jeg satser på selv at laver en del tutorials, men hvis jeg finder en virkelig god beskrivelse af, hvordan du laver et eller andet til hjemmet, vil jeg istedet lave links dertil, men også selv lave en udførlig gennemgang, især hvis der linkes til en side på engelsk.

De øvrige dage er der fri leg, så det kan være klassiske blogindlæg om spændende design og interiør fra hele verden, test af produkter, de nyeste trends indenfor indretning, en lækker opskrift eller det kan være noget helt andet, som jeg synes, I skal have del i. Men I må ikke forvente der er noget nyt på bloggen hver eneste dag.
Derudover vil jeg gerne have flere konkurrencer på bloggen, så det vil jeg gøre hvad jeg kan for at få op og køre.
Generelt vil jeg gerne gøre bloggen lidt mere personlig, uden at det bliver alt for navlebeskuende.

Der vil også ske lidt foranderinger på det visuelle på hjemmesiden, som vil blive implementeret løbende.

Jeg håber, I vil synes om de ændringer, jeg laver, og I må endelig sige til, hvis der mangler noget eller, I har foreslag til, hvordan jeg kan gøre hjemmesiden endnu bedre.