Keramikskeer

Borddækning… Se nu er jeg begyndt den sætning ca 10 gange uden at kunne gøre den færdig. Egentligt vil jeg bare gerne sige at man gerne må tænke kreativt og gøre bordet personligt ved opdækning. 

Min første tanke var at bordet med hvid dug og musselmalet er set og en anelse kedeligt, men så så jeg for mit indre blik, hvor smukt det kunne være. 

Så jeg prøver lige igen; borddækning kan være lidt af en kunstart og hvorfor ikke gøre det til en "hus-sport" at gøre noget særligt ud af opdækningen? Nogle mennesker er til at alle tallerkener er forskellige, andre foretrækker hvide... Som noget nyere, ser jeg mere bestik i sort, guld og kobber, hvilket er med til at give din opdækning mere personlighed.

Jeg er til en totalt traditionel hvid tallerken fra Eva Trio (Legio), men jeg synes den er sjov og nem at dresse op og ned. Den gør sig til rustikt italiensk, enkelt japansk og der er plads til en stor burger. Så kan jeg frit vælge mellem dækkeservietter/dug/ingen ting, stof- eller papirsservietter, blomster, serveringsskåle/fade osv.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle af de små rustikke skeer, der understreger det hjemmelavede i marmeladen, tomatchutney og lign.

Det er The Owl Perch, der har lavet skeerne og der er flere varianter (størrelser og farver) at vælge imellem.

Pris fra kr. 68,80