Tillykke med de 100 år, Wegner

Det er dansk design når det er bedst og man kan vælge mellem en naturlig eller med farve. Køber man i dag kan man oven i købet få den med indgraveret Wegner-signatur samt dato.

I dag d. 2. april 2014 villle Hans J. Wegner være fyldt 100 år. Det fejrer Carl Hansen & Søn med den lille lækre detalje på stolen. Indgraveringen sker med laser, hvilket giver en høj detaljeringsgrad - helt i Wegners ånd.

Vidste du at Y-stolen har været i uafbrudt produktion siden den blev "født"? Den blev sat i produktion i 1950 og består af 14 dele, der samles hen over en periode på 3 uger.

Der er et hav af farver at vælge imellem. Hvorfor nøjes med mindre end 4 blå farver når nu man kan? Og det er vel at mærke bare de blå nuancer... Med de mange farver, type flet og træsorter, der kan vælges i mellem giver det mere end 150 forskellige kombinationsmuligheder. Det kunne godt gøre det en anelse svært for mig at vælge. Men tiden går og det er kun i dag at jeg kan få en stol signeret.

Alle faverne og de tre farver fletsæde kan købes på Carl Hansen & Søns nylancerede webshop her.

Pris fra kr. 4383,-

Men hånden på hjertet: jeg får ikke købt stole i dag. Selv om jeg drømmer om nye stole, så står det ikke øverst på ønskesedlen. Til gengæld har jeg noteret mig denne plakat med en oversigt over Wegners møbler på ønskesedlen til min meget nært forestående fødsesldag. 

Pris kr. 299,-

Carl Hansen & Søn har løftet sløret for at der måske kommer andre spændende ting fra Wegners hånd i løbet af året. Jeg venter i spænding!