Elegant opvaskestativ

Et opvaskestativ behøver ikke være et stort skrummel som altid fylder på køkkenbordet. Denne fine serie af opvaskestativer samt vinholder kan klappes sammen når de ikke er i brug, hvilket i mine øjne er et stort plus. Det gør heller ikke noget at de faktisk er ret pæne at kigge på, selv når de er slået op.
Serien hedder Aurea og designeren bag er spanske Ernest Perera, som har lavet serien for Delica.
Materialet er en blanding af træ og malamin, hvilket gør at det nok skal kunne holde til at blive vådt. Stativet består af to plader som sættes sammen i en A-form. Pladerne er skåret ud med laser og er lette og elegante i deres udtryk, med fine afrundede hjørner og bløde buer. Når opvaskestativerne er slået op minder de en smule om et 3D-puslespil, men de er meget nemmere at samle og noget mere elegante i deres udtryk end et puslespil.
Der er to størrelser opvaskestativer - et stort med plads til service til fire personer og et lille med plads til krus, kopper og underkopper. Vinholderen har plads til seks flasker.
Det store stativ koster fra €47, det lille stativ koster fra €31 og vinholderen kan købes til €36,50. Prisen variere alt efter hvilken farve/overflade stativerne skal have, hvor træ er dyrest og malet overflade billigst. Du kan finde opvaskestativerne og vinholderen til salg i denne webshop.