En kande til bordet

Jeg har lige måtte tage et afsked med en glaskande - ja faktisk to inden for de seneste par måneder. Jeg begynder derfor at være en smule presset på vandkander til at sætte på bordet. Synes det virker en anelse for tarveligt at sætte en tom sodavandsflaske på bordet. Men så faldt jeg for den grønne farve hos Pols Pottens flotte glaskande...

Ikke så meget hokus pokus over den. Jeg synes at farven er utroligt smuk og vil bringe lidt liv til de hvide tallerkener jeg ellers dækker mit bord med. Jeg synes detaljen med håndtaget, der er hult er sjov. Kanden er lige mig, så skulle nogen komme forbi Heal's i England, må de gerne købe den med hjem - ellers må jeg ofre en fragt på en webordre.

Kanderne er mundblæste og kan derfor varriere en anelse i tykkelse og hullets størrelse. Til gengæld kan man vælge mellem 4 farver. Jeg er til den mørkegrønne/smaragdfarvede, hvis nogen skulle være i tvivl.

Pris GBP 30,-