The Hive 14

The Hive er en blogger konference netop afholdt i København i Bededagsferien. Jeg deltog på vegne af LivingSweetLiving og havde en fantastisk weekend med netværk og inspiration fra andre bloggere og firmaer.

Jeg vil i dagens indlæg indvie jer lidt i livet som blogger og ikke mindst hvad vores intension er.

Vil man gøre sin blog mere professionel, eller søger man seriøse bloggere til et samarbejde, så er det helt klart en god idé at deltage i The Hive. Her kan både de startende samt etablerede bloggere få inspiration til at komme videre med deres blogunivers.

For os er det en passion at blogge. En lyst til at finde produkter, som I læsere spørger efter, finde idéer til indretningen samt en måde for os af følge med i hvad, der sker rundt om i design- og indretningsverdenen.

Vi bruger en del tid på at blogge. Jo flere produkter og firmaer vi skriver om i et enkelt indlæg, desto længere tid tager det os at skrive. Man skal ikke forvente at bruge mindre end en time på et indlæg. Der skal gøres research, evt. indhentes info fra en designer eller producent samt arbejdes med alt det tekniske omkring søgeord, billeder osv. 

Vi har bloggen fordi vi gerne vil videregive vores glæde ved boligdesign til andre. Så enkelt er det. 

Hvordan vores tekster bliver modtaget, det er til gengæld svært at vide. Men det er nu en gang bloguniversets lethed, og mediets form gør at læsere i langt højere grad shopper rundt mellem blogs, alt efter det humør man er i, når man er online.

Vi er ikke afhængige af reklamekroner og skriver kun om ting vi kan lide. Det betyder dog ikke at vi ikke har sponsorerede indlæg, men det vil altid fremgå i det enkelte indlæg. Og vi tager altid stilling til det enkelte produkt/brand udfra om vi synes det passer til vores målgruppe.

Weekendens indlæg har gjort mig endnu mere bevidst om hvad jeg gør som blogger. Jeg har fået sat flere ord på mit arbejde og fået tydeliggjort hvad det er vi hos LivingSweetLiving kan nu og kan gøre på sigt. Men ikke mindst: Blogging er seriøst business!

Om jeg vil deltage igen? Tjah... på en aller anden vis, så er The Hive et super godt sted at få et godt afsæt til en blog uanset indhold. Men for at vi skal udvikle os herefter, så tror jeg at vi skal indgå i netværksgrupper, hvor man kan udveksle idéer, lave mindre samarbejder og bare inspirere hinanden til at bringe én videre i arbejdet med bloggen. Så er der nogen, der spørger sig selv om det kan lade sig gøre fordi vi jo alle konkurrerer om læserne. Men alle blogs har forskellige stemmer og fokus, så det at kunne brainstorme på tværs af brancher; mode, indretning, børn eller mere nicheprægede emner ændrer jo ikke på at der ligger teknik og viden bag at skrive en blog og kontinuerligt få flere læsere. Og så skal man ikke glemme at læserne shopper efter lyst og behov mellem de forskellige blogs ligesom man vælger hvilken TV-kanal og program de har lyst til at se. 

Jeg kan kun håbe, at vores nuværende læserere føler at der fortsat er noget interessant at komme ind på vores side at læse om, samt at nye læsere, finder det de søger hos os.

Skulle nogle af vores læsere have et ønske til noget vi skal tage op omkring produkter til hjemmet og indretning, så skal man endelig lade høre fra sig! Skriv til os på shop@livingsweetliving.dk

Vil du gøre dig som mere professionel blogger, så skal du måske overveje at tage når det næste Hive-arrangement er i Berlin 2015.