Bogstøtter, sjove knager og lysestager fra Design Atelier Article

I forbindelse med en indretning har jeg været på jagt efter nogle bogstøtter og jeg faldt i den forbindelse over ukrainske Design Atelier Article. Ud over et stort udvalg af bogstøtter faldt jeg også for deres knager og fyrfadsstager formet som huse.

Helt enkelt og ikke så mange dikkedarer. Husene er markeret i dets form af en sortlakeret metaltråd, og så er der gjort plads til at sætte et lys i midten af huset. Så kan man vælge at pynte huset med kogler, fjer, blomster eller andet sjovt når der skal gøres lidt ekstra ud af bordpynten, men det kan sagtens tåle at stå uden yderligere oppyntning.
Pris kr. 332,39 på ETSY for 2 huse.
Bogstøtterne fås i et hav af varianter. Jeg synes umiddelbart bedst om træerne (kr. 305,97) og "Tuborgklammerne" aka krøllede parenteser. Man bruger dem så godt som aldrig i dansk tegnsætning, men jeg synes det er en sjov detalje at  sætte i hver sin ende af bogrækken.
Pris kr. 219,72 
Knagerne er utroligt humoristiske og knagen gemmer sig bag et dyrehoved. Det får det til at ligne at dyret er iført jakken der hænger - især hvis den hænger på en bøjle. Der er flere dyr at vælge imellem, men min foretrukne er ræven. 
Pris kr. 225,30
Bag brandet Design Atelier Article står Lena og Dima fra Ukraine. Der er rig mulighed for at følge med i deres produktudvikling ved at følge dem via Facebook.