Opbevaringsstativ

Det er altid rart at have et sted at lægge sine nøgler, mønter og andet man lige har i lommen. Vi har i vores webshop flere muligheder, bl.a. de fine fade med dyr fra Lærke Langballe, kurvesæt lavet af gamle partytelte fra We:Re eller metalbakkerne fra Nur. Skal det være mere maskulint og med flere rum har jeg på Etsy fundet en rigtig fin mulighed, nemlig Jewelry Accessories Organizer fra japanske HitonariWorks.
Selvom navnet antyder at det er et stativ til opbevaring af smykker, kan det sagtens bruges til mange andre ting, såsom nøgler, cykellygter, mobiloplader og hvad der ellers bare ligger og ikke har nogen fast plads. Men det kan også bruges i køkkenet til krydderier, eller i soveværelset til smykker. Det er altså et praktisk møbel som kan bruges i stort set hele hjemmet.
Holderen er lavet af egetræ og jern - hvor skålene er udskået af træ og sat sammen på en lang jernstang med gevind. Gevindet gør at man kan dreje rundt på skålene, så de enten står lige over hinanden, eller de kan være forskudt, de kan alle drejes 360 grader rundt. Øverst har jernstangen et øje, så stativet er let at tage op og flytte. Opbevaringsstativet er 30 cm højt og hver lille træskål har en diameter på omkring 9 cm.
Stativet har 5 små skåle, så der burde være plads til opbevaring af en masse småting.
Prisen ligger på 1510kr og det kan købes her.