Temauge forårets trends - Messing og guld

Messing og guld var allerede fremme sidste sæson, men det fortsætter ind i foråret. Kobber, som længe har været det dominerende metal til indretningen, viger pladsen for de gyldne metaller. Der kommer også mere tin og sølv, men det er messing, som man vil se rigtig meget af til boligen i dette forår. De gyldne toner i messing og guld giver varme og glød til den ellers lidt kølige nordiske indretning. Det giver ikke en vild kontrast, men mere en videreudvikling af denne indretningsstil.
Man behøver ikke fylde hjemmet med ting i messing, det gælder om bare at have nogle få detaljer i guld og messing, for at det ikke bliver alt for overvældende. Små hint af guld giver det mest eksklusive udtryk.

Jeg har fundet nogle forskellige produkter i messing, som kan pynte op i hjemmet i foråret 2015.

Der er allerede mange, som har investeret i en Etch lysestage fra Tom Dixon, og de er vil ikke miste deres trend-værdi denne sæson. Der er mange forskellige udgaver, med forskellige mønstre ætset ind i overfladen på de kantede fyrfadsstager. De findes i kobber, messing og stål. Det er de to sidste udgaver, som vil være bedst til dette forår. Hos Luxoliving.dk kan du købe flere forskellige udgaver af Etch lysestagen til 469,- stykket.

Tom Dixon Etch Fyrfadsstage

Spiga er en bestikserie fra Ilva i guld. Bestikket er lavet af guldfarvet stål som har fået en 24 karats guldbelægning, så man kan godt føle sig lidt royal, når man spiser af det.
Man kan købe hele sæt med kniv, gaffel, ske og teske til fire personer til 732,- , til en enkelt person til 183,- , eller kniv, gaffel eller ske alene til 49,- og 36,- for teskeen. Det kan findes på Ilva's hjemmeside her eller i dit lokale Ilva varehus.

Spiga Guldbestik

NUR har lavet de tre oprindelige bakker, small, medium og large, i messing. NUR Trays er så smart lavet, så de passer inden i hinanden, så man kan dele en stor bakke op i mindre rum med de mindre bakker. Så kan man også nedtone messingen ved at sætte den sammen med bakker i sort eller hvid. Den lille NUR bakke i messing måler ca. 15x10 cm og koster 249,- , NUR Tray medium i messing måler ca. 20x15cm og koster 299,- og den store messing NUR bakke måler ca. 30x20cm og koster 399,-

Nur Trays Messing

Det er selvfølgelig også muligt at få lamper i messing. Jeg kan ret godt lide NICE pendlen fra Nielsen Light, som er en klassisk kuglependel, som finde si en udgave af børstet messing. Lampen fås i tre størrelser med en diameter på 18, 25 eller 35 cm. Jeg har ikke kunnet finde nogen steder på nettet, som sælger den lille, men de to andre kan købes hos Lampeguru her til 599,95 for den mellemste og 999,95 for den store.

Nice Pendel Messing

Stelton har lavet et rigtig lækkert termo-transport-krus i messing. Kruset kan indeholde 0,4l, og det har selvfølgelig låg med klik-funktion, så man ikke spilder, når man har koppen med på farten. Messing to-go kruset fra Stelton kan købes i Magasin's webshop til 249,95 her.

 Stelton Termokrus Messing