Temauge forårets trends - farver og Ugens Tilbud

Nu er foråret begyndt, og den nye sæson bringer en masse spændende trends med sig.
Nogle er noget, vi allerede har set de sidste par sæsoner, andre er nye eller variationer af det, vi allerede har taget til os.

Jeg har derfor valgt at lave uge 10 til Tema uge, som er dedikeret til forårets trends.
Der vil som altid være Ugens Tilbud og DIY Fredag. Begge noget som passer til ugens tema. Ugens Tilbud i uge 10 kan du læse mere om nederst på denne side eller find det her.
Hver dag i ugen vil jeg omtale en trend til indretning og interiør for foråret 2015. Der vil være masser af eksempler og billeder, nogle produkter vil man kunne købe i min webshop, andre har jeg fundet andre steder på nettet, men som altid vil der stå, hvor man kan få fingre i det.

Den første trend får I her.

Trend: Farver

Dette forår byder på et væld af farver. Det betyder dog ikke, at du skal til at have alle regnbuens farver ind i stuen, men der er nogle farver, som kommer til at være dominerende.
Pantone har valgt at årest farve er "Marsala", som er en mørk vinrød nuance. Dyrup synes, at årets farve skal være "Vandfald", som er en smuk, klar blå farve. En dyb mørkeblå og flaskegrøn er også farver vi kommer til at se masser af i dette forår.
Men som altid om foråret er pastellerne dominerende. Folk vil gerne have farve ind i hjemmet om foråret og ved at vælge pastelfarver, vil det ikke være så hård en overgang fra de mere nedtonede mørke jordfarver, der ofte er fremme om vinteren. Disse farver kan også sagtens tage med i denne søson, så man både har de mørke og de douche farver sammen, men sørg for at lade de lyse være dominerende. Pift dem op med den dybrøde, flaskegrønne eller mørkeblå og du har fanget forårets farvetrends perfekt.

Her er nogle produkter, som jeg synes passer rigtig fint med forårets farve-trend.

Hay har sammen med designgruppen All The Way To Paris lavet nogle lækre quiltede plaider. Tæpperne bliver håndlavet i Indien af bomuldsstof og polyester fyld. De er store nok til at kunne bruges som sengetæpper, da de måler 250x250cm. Den quilt fra serien, jeg synes passer bedst med forårets farver, er den som hedder Sideways Dark, som er lys orange på den ene side og stribet mørkeblå og mellemblå (en nedtonet udgave at Dyrup's Vandfald). Rundt i kanten er der en hvid bort. Plaiden kan købes i Hays egen webshop her til 1999,-

Hay Quilt Sideways Dark Plaid

Cone puden fra Ferm Living med trekantsillustration tegnet af Alyson Fox er en anden ting, som rammer plet med farverne til dette forår. Puden fås i en udgave med lys rosa baggrund og mørkeblå trekanter. Så kan det ikke komme tættere på med dette forårs trendfarver. Puden måler 40x40 cm, den er lavet af 100% økologisk bomuldskanvas på forsiden og 100% økologisk jersey på bagsiden. Den kommer med inderpude med dunfyld. Prisen er 299,95 og Cone puden kan købes i Ferm Livings egen webshop her.

Cone Pude Ferm

De elegante standure, Steel Stand, fra Menu kommer i fire smukke pastelfarver, mørkgrå, lysgrå, grøn og lyserød, som alle er helt perfekte til dette forår. Uret er en rund skive, som i bunden har fået et bøj, så det kan stå på bordet. Derfor er uret også bredere (20cm) end højt (17cm). Steel Stand urene koster 399,95 stykket og kan købes i Menus webshop her.

Menu Steel Stand Ure

Place de Bleu har til dette forår lavet en smuk, rund pude ved navn Ferfera. Den er mørkebrun i midten (en af efterårets jordfarver) med en krans af forskellige pasteller hele vejen rundt. Der er brugt forskellige typer stof, som er med til at forstærke forskelligheden i puden. Fyldet er naturfyld af andefjer. Den runde pude har en diameter på 46cm og den koster 699,- i Place de Bleus egen webshop her.

Ferfara Pude Pastel