Strikket sengetøj eller origami

Først så jeg børnesengetøjet, hvor det ser ud som om at ungerne bliver klædt ud som f.eks. en prinsesse eller astronaut, men så faldt jeg over alt det lækre til de voksne...

Strik-print i oversize til at putte under eller flotte geometriske former ala origami kunne nemt finde vejen hjem til os. Det kan købes hos Snurk selv til € 59,95., men vær opmærksom på at størrelserne er en smule ukorrente i forhold til de mål vi normalt har på dyner og puder i Danmark (200x140/60x60). 

Vil du gerne have at målene passer til den dansk dyne og pude, så kan du købe Snurk sengetøj i LivingSweetLivings webshop. Et sæt koster fra 499kr og kan findes her.

Udover de flotte prints har snurk også en række mere humoristiske, f.eks. hvidt sengetøj, hvorpå der er et print af en hund i fodenden. Eller en kat, et får, en BH eller skjorte.

I den mere alvorlige afdeling er der brosten som lagen og pap-dynebetræk til at trække over sig som ar man en hjemløs. Snurk donerer 40% af overskudet fra netop disse betræk til forskellige europæiske organisationer, der hjælper unge hjemløse.

Mønstrene med origami og strik fås også som puder, samt flere andre varianter. Så tag lige at besøge Snurks hjemmeside!

Vil du følge med i deres opdateringer kan du smide dem et like på Facebook.