Madkrammer - food huggers

Hvor tit har man ikke stået med en halv citron eller et stykke agurk som man ville gemme, men det findes bare ikke en rigtig god måde at gemme dem på. Man kan måske finde en plastik-æske eller kæmpe med madfilm og alufolie, men det er ikke godt for naturen og ikke en optimal løsning.
Nu findes der heldigvis Food Huggers, som er små plastiklåg som sættes på frugten eller grøntsagen. Materialt er helt blød og kan bøjes og vendes så den tilpasses frugen og lukker helt tæt. De kan også bruges som låg til konservesdåser.
Virkelig en smart opfindelse, som man tænker burde være opfundet meget tidligere.
Med Food Hugger vil maden holde sig frisk længere da de er lufttætte, og dermed vil lugten heller ikke slippe ud og forpeste hele køleskabet.
Et sæt indeholder fire Food Huggers i forskellige størrelser, så der er både til agurken, citronen og grantæblet. Der er forskellige farvekombinationer, om man mest er til citrus-farver eller grønne nuancer eller bærfarver.

Et sæt koster $19 og kan forudbestilles her. Lågene vil blive sendt afsted en gang i oktober, når de er færdige i produktion.