Sommer og lufttørret tøj

Jeg har en dejlig varm og tør tørrekælder til mit tøj. På trods af at vi er tre familier der deler den er der aldrig problemer med at få plads eller tøjet tørt. Men der mangler duften af sommer i mit tøj. Den duft tøjet kun kan få af at tørre ude en varm sommerdag.

Det kunne jeg godt tænke mig at råde bod på, så jeg har listet et par muligheder op for mig selv. Se dem og fortæl mig hvilken du ville foretrække.
Side by Side har lavet nogle fine eksempler, hvoraf den ene er blevet premieret på Formland for et par år siden. For mig er det vigtigt at det er et stativ der kan stå så jeg kan flytte rundt alt efter hvordan solen står ned i haven, der leges eller laves projekter i gården.
Mama er det klassiske tørrestativ med vinger, hvor alt metalet er skiftet ud med træ. Helt enkelt, meget smukt og brugbart. 
Men så er der lige New Papa, der et et opret stående stativ. Jeg synes det er lidt sjovt og ret fint.
Pris kr. 1749,- hos Room.
HK Living har det mere teltformede stativ, der er ret solidt og derfor meget anvendeligt i haven.
Pris € 69,95 hos Tutze.nl - det må være muligt at finde hos en dansk forhandler.
TripTrap har stativet Dryp, hvor snorene sidder på tværs, så man skal desværre bukke sig noget ned for at hænge tøj op, men det er stadig et smukt stativ.
Pris kr. 1495,-
Så er der bare tilbage at vælge...