Nye designs fra Bolia

Lad det være sagt med det samme: jeg har svært ved at begrænse mig til kun 5 produkter som favoritter. Der vil helt sikkert dukke flere produkter op fra Bolia på bloggen.

Bolia har endnu en gang markeret sig som værende førende på designfronten inden for danske møbel- og designhuse. Stilen har knap så meget kant som nogle af de tidligere sæsoner, men det klæder kun de nye designs. Det virker næsten som om de er blevet lidt mere voksne i deres stil. Det klassike får lidt kant, og man må godt vælge møbler der har længere levetid end til den næste boligtrend dukker op.

Jeg kan lide det! Og der er stadig finurligheder. 

Som bordet Carry On (Halskov & Dalsgaard), der har en forvokset hank monteret, så man kan flytte bordet med sig. Bordet fås i 2 farver - begge med læderstrop.

Pris kr. 1699,-

Eller sidebordet Gapi (Lærke Zesach Krabbe), hvor skuffen vippes ud - skuffen er i øvrigt rammet ind i læder. Materialet er eg og man kan vælge mellem almindeligt olieret eller hvidolieret.

Pris kr. 4499,-

Sofabordet Eclipse (Michael H. Hansen) leger både med forskudte højder og materialer. Det forestiller et kredsløb rundt om jorden, men man behøver absolut ikke at være rumnørd, for at nyde bordets æstetik!

Pris kr. 8499,-

Den klassiske kantinebakke Wuud (Anne Stensgaard) har fået en renæsance i flere forskellige størrelser.

Pris fra kr. 99,-

WorkBox (Michael H. Hansen) bliver dagens sidste favoritdesign - genialt til boligen, der har behov for at pakke skrivebordet lidt væk ind i mellem. Fås i 2 træsorter.

Pris kr. 7999,-