Klare farver fra Bluebell gray
Jeg anbefaler ofte dybere farver når man indretter i boligen. De er gode til at skabe ro i rummene og passer godt til den nordiske indretning. Men ind i mellem falder jeg alligevel for en farve eller et mønster, som falder helt uden for de "normale" rammer. 
Denne gang var det Abstract sengetøjet fra Bluebellgray. Masser af klare farver fordelt på dynebetræk og pude i noget der minder om tilfældige klatter med en stor akvarelpensel.
Pris fra GBP 65,-
Der er bare et problem: udenlandsk sengetøj er ofte med andre mål end dem man har på danske dyner og puder.
Men når nu man som jeg har kastet sin kærlighed på printet, så kunne man jo overveje en pude. De friske farver er ikke de mest oplagte i min stue, men når der skal hygges i haven med solseng, så vil den være helt perfekt. Eller måske i sommerhuset hos mine svigerforældre…?
Pris GBP 65,-
Bluegraybell har sine rødder i det skotske land, og man skulle derfor tro at det var jordfarver og himlens farver der var inspiration. Men i stedet er de blevet et af Storbritaniens førende i blomsterprints. Et af de få steder, hvor jeg kan finde noget der leder mine tanker hen på Skotlands natur er tæppet Prussian med sin blue farve, der langsomt fader ud. Det vil også passe til de lidt dybere farver eller mere enkle mønstre vi ofte bruger i dansk indretning.
Pris fra GBP 900,-