Sofakompagniet

I denne weekend åbner Sofakompagniet nyt showroom i Korsør. Smutter du forbi kan du få 10% på køb på de allerede meget billige sofaer.

Årsagen til at det kan gøres så billigt begrunder de således med en vision om at...:

"...gøre høj kvalitets designmøbler tilgængelige for alle udelukkende via internettet til yderst konkurrencedygtige priser. Dette er muligt med et forretningskoncept hvor vi selv håndterer de fleste led i processen, men også sparer mellemled, store lagre og dyre butiksomkostninger væk."

Man skal derfor køre langt til deres showroom, eller også skal man satse. Det er mildest talt også et prismæssigt overkommeligt sats. Mange af sofaerne har et prisleje, der minder om IKEAs.

På forsiden har Sofakompagniet valgt nogle modeller/kombinationer ud som de har tilbud på pt. Men ellers er der mulighed for at designe sin egen sofa; materiale, farve, knapper og bentype. Få af tingene har en lille næsten ikke nævneværdig merpris.

Der er flere af modellerne der har et strejf af retro, men der er også modeller med et mere strømlinet udseende.

Udover sofaer er det muligt at købe både lænestole og sofaborde.

Sofa, pris fra kr. 4499,-

Sofakompagniet har valgt at lade deres kudner inspirere andre kunder med at vise kundernes egne billeder i et kundegalleri på deres hjemmeside. Få inspiration til sammensætning af stof og farver her.