Papirballoner

Balloner er papir er for både børn og voksne. Har du lige som jeg et had-kærlighedsforhold til rigtige balloner så er de japanske papirsophæng måske noget for dig?

Jeg bryder mig ikke om håret der bliver elektrisk af en ballon, men synes at nyoppustede af slagsen kan være vældig festlige at se på. Jeg kan sagtens se det sjove i at "spille" ballon, hvor man tjatter til den oppustede plastikbold, men når jeg ser børn bide i den får jeg kuldegysninger. Ja, kald mig bare sær, jeg kan tage det. 
Næste gang der skal være fest, vil jeg derfor pynte op med de mangainspirerede japanske papirballoner, der alle har den runde form til fælles, men ellers har fået kendetegn, så de ligner dyr. De er søde i børneværelset, kan give lidt kant til den ungdommelige bolig og kan være festlige i havens træer. Så er det slut med slatne balloner der ligger og er rynkede og suger hår til sig.
De er håndlavede i "crisp" miljøvenligt papir (papiret knitrer).
De er nemme at hænge op. En tændstik med en snor kan listes ind i den lille åbning i toppen af ballonen, hvorefter man kan hænge snoren op.
Jeg er solgt - og må helt klart have et par stykker til både inde og ude. Og det kan der nemt blive råd til med en frapris på kr. 25,-