Smukke design notesbøger

Jeg er en af de mange kvinder, som er helt vilde med notesbøger. Det er altid godt lige at have sådan en i tasken, man ved jo aldrig, om der lige skal tages noter eller huskes et eller andet.

Selvom jeg har ret mange forskellige små notesbøger, kladdehæfter og lignende liggende, kan man jo altid bruge en mere. Jeg har også nogle, jeg ikke rigtigt nænner at skrive i, fordi de er så fine.

For et par år siden købte jeg en fin notesbog i Paris hos Deyrolle, som jeg ikke rigtigt har lyst til at skrive i.
Hvis du ikke kender butikken Deyrolle, så er det meget tæt på et naturhistorisk museum, da der er fyldt med udstoppede dyr, insekter på opslagstavler og dyreskeletter. Og det hele er til salg. Jeg kunne ikke lige få plads til en tiger i kufferten, så det blev bare til et lille hæfte med en elefant udenpå. Hvis man er lige så glad for dyr, som jeg er, kan det varmt anbefales at kigge forbi den fine butik i tre etager på rue du Bac.

Man kan også sagtens få nogle rigtig lækre, fine, elegante, pæne og sjove notesbøger herhjemme. Søstrene Grene og Tiger er jo ikke til at komme udenom, hvis man lige står og mangler et hæfte. Faktisk har de nogle ret fine hæfter til en god pris. Dem har mindre kvaler ved at bruge og have liggende i tasken og bliver lidt nussede i kanten.

Derudover laver mange af de nye plakat- og designbrands også notesbøger og kladdehæfter, som alle ser rigtig flotte ud. Så jeg har fundet lidt forskellige design notesbøger, som godt må finde vej til min taske eller skrivebord.

 

ViSSEVASSE har lavet to smukke notesbøger med et vindeltrappe lignende motiv. Den ene bog er holdt i lyserød og den anden i grøn, i de velkendte støvede nuancer brandet er kendt for. Nederst til højre står der This time I really mean it. Notesbøgerne fra ViSSEVASSE koster 65,- stykket og kan købes på brandets egen webshop her.

Vissevasse Notesboeger

 

I Love My Type har lavet en smuk notesbog, hvor forsiden er holdt i pastelfarver med trekanter hen over et bjerglandskab. Henover står der med guldskrift
Thoughts
Ideas - Words
Drawings - Lists
Dreams
Notes
forskudt ned over forsiden. Denne design notesbog kan købes i I Love My Types webshop her til 85,-

Ilovemytype Notesbog

 

Message Earth er en bæredygtig dansk design virksomhed, som både laver notesbøger og kladdehæfter (og kort og plakater). Notesbøgerne har hårdt cover og teksten My Creations på bogen i bredformat og My Notes på bogen med højformat. De koster 49,95 stykket. Notesbøgerne har en lille tekst øverst og en tegning nedenunder som passer til - eks. en goble med Slow living, No stress! Disse koster 34.95 stykket. Du kan købe de lækre Message Earth produkter på Sallings webshop her.
De er alle lavet med genbrugspapir, er svanemærkede og en masse andet, som er godt for miljøet og naturen.

Messageearth Kladde Nostress


Design letters har også lavet nogle lækre design notesbøger. Der er bl.a. en med ordet Notes hvor N er meget større end resten, en med Sketches med stort S, en Memories og en Thoughts.
Bøgerne holdes lukket med en elastik rundt om, som har forskellig farve alt efter bogstavet på forsiden.
De koster 99,- stykket hos Designdelicatessen.Notesboeger Designletters


Designbutikken Stilleben har fået lavet en smuk kvadratisk notesbog med et firkantmønster i pastelfarver. Design notesbogen er designet af Berit Mogensen Lopez for Stilleben. Den findes i en udgave med sort baggrund og en med grå baggrund. De koster 50,- stykket og kan købes i Stillebens webshop.

Sort Notesbog Stilleben