PORTOGALIACORK

Denne uge vil jeg rette mit fokus på vores leverandør af kork. Det kan være en fordel som kunde at vide, hvem vi handler med, da det giver en bedre forståelse for vores valg af leverandør. I dette tilfælde er vi ret stolte over vores samarbejde med PORTOGALIACORK, da vi er udnævnt, som den eneste distributør i Danmark. Det er vi selvfølgelig meget glade for, og vi sætter stor pris på vores samarbejde med dem.

PORTOGALIACORK blev grundlagt i 2015 i Portugal, og de har salg i 80 lande på 5 kontinenter. De vægter kvalitet, som det højeste og for at leve op til deres høje kvalitetsstandarder, har de implementeret et strengt kvalitetskontrolsystem i hvert trin af deres produktion. Det giver dem mulighed for at opnå den bedste kvalitet og selvfølgelig det bedste resultat.

På grund af deres kvalitetspraksis har de følgende certificeringer og partnerskab: 

  • RAL - tysk kvalitetskontrolcertificering
  • APCOR-certificeret medlem - portugisisk korkforening
  • PETA - Mennesker for etisk behandling af dyr

Portugal er verdens førende land indenfor korkindustrien, og de producerer mere end 100.000 tons kork om året. Det stiller høje krav til beskyttelse af denne naturressource på 736.000 hektar korkskov. Det er derfor interessant at undersøge hvilke miljømæssige tiltag, der bliver taget, og det vil jeg kigge nærmere på i næste uge. 

CorkKork