Filt akustikplader

Har I set vores flotte akustikplader i filt? Her har du muligheden for at dæmpe akustikken i et rum med disse kvalitets akustikplader som findes i 32 flotte farver. Hvorfor ikke gøre det festligt med et væld af farver, som kan kombineres og give hjemmet varme og festlighed? Du kan også vælge mere neutrale farver, så du får et mere dæmpet valg af farver.

Du finder vores akustikplader her: filt akustikplader - Liseborg.dk. Vi har to forskellige størrelser til to forskellige priser. De har begge en tykkelse på 9 mm og ellers kan du vælge mellem størrelserne 120x60 cm og 122x244 cm. Hvis filtpladerne ønskes i en anden form, er det nemt at skære dem til med et hobbykniv. Der er også mulighed for hos Liseborg.dk at lave pladerne i specielle mål, eller hvis det skal være i en speciel form. Kontakt os endelig, så kan vi hjælpe dig med det, du ønsker. 

Udover de flotte farver og den praktiske egenskab i forhold til at være akustikhæmmende, så har vores filt akustikplader mange andre gode egenskaber. De er lavet af 100% genanvendelig PET plast, hvor 75% er lavet af plastaffald, der er blevet genanvendt. En del af pladerne er lavet af plastflasker fra verdenshavene. De er nemme at montere, er allergivenlige og mange andre gode egenskaber, som du kan læse på vores hjemmeside.

Så tag et kig på vores filt akustikplader og lad dig inspirere til et sundere indeklima, hvor du både gør noget godt for sig selv og for miljøet.

 

 

 

 

AkustikFilt