OEKOBOARD mos firkantet/rektangel

Så er det blevet tid til at sætte fokus på endnu et af vores produkter i mos. I mine sidste to blogopslag har jeg kigget på bogstaver lavet i mos og vores flotte mosprodukter i cirkler. I denne uge vil jeg kigge på mosprodukter i firkantet/rektangel form Mos firkant/rektangel - OEKOBOARD (liseborg.dk). Du kan vælge i størrelserne 50x50 cm og 50x100 cm og forskellige former for mos og kork:

  • Mørk mos med/uden kant
  • Pudemos firkantet med kant
  • Skovgrønt mos uden kant
  • Sort mos uden kant
  • Lys mos med/uden kant

De forskellige produkter kan kombineres, og derved kan du skabe din helt egen flotte vægdekoration. Du kan også kombinere det med vores andre mosprodukter, som du kan se her Ægte mos (liseborg.dk) Hos Liseborg.dk er vi vilde med mosprodukter, da de har en naturlig farve, der bringer naturen ind i hjemmet og giver et råt udseende. Dette er med til at skabe stemning og hygge i rummet. Udover at mosprodukterne er flotte at se på, så er de også praktiske, da de fungere som akustikplader og er 100% bæredygtige. Mosset er præserveret med frugtfarve, og der er derfor ingen vedligehold ved disse produkter. Mosset bevarer sin flotte farve i mange år, og du vil derfor have glæde af denne vægbeklædning mange år fremover.

Vi laver selv vores mosprodukter på vores adresse i Viborg, og derfor er hvert mosprodukt helt unikt. Har du specielle ønsker eller idéer til et produkt, så kontakt os endelig, så vil vi hjælpe dig med at få lavet præcis det produkt, som du ønsker dig. 

MosMospanel