Moscirkler

Har du set vores flotte moscirkler? I denne uge vil jeg rette mit fokus på dem, da de fås i mange varianter, og de er bare så flotte med deres grønne farver i forskellige nuancer. De fås også i andre farver end grøn i bl.a. blå, rød og gul. Du kan se vores store udvalg i mos her: Ægte mos (liseborg.dk). Vores mosprodukter bliver lavet i hånden, og derfor vil der ikke være to produkter, der er ens. Så hvis du vil købe noget helt unikt, som kun du har, så vil vores mosprodukter passe perfekt til dig. Vi laver også produkter på bestilling, så hvis du ønsker at gøre noget ekstra ud af dit logo til at fremhæve dit firma, eller har du andre idéer, så kontakt os endelig, og vi kan tage en snak om de mulighed, som vi kan tilbyde dig. 

Billedet på indlægget i denne uge viser to forskellige slags moscirkler, hvor du kan se med og uden kork kant. På begge moscirkler er der påsat en blanding mellem skovmos og det mørkegrønne mos, som giver et flot spil, så man kommer til at tænke på den frodige natur, der er i vores skove. 

Mosset er 100% naturmos, og det er præserveret med en slags frugtfarve. Det limes fast på bunden af kork, og derefter klar til at give en smuk farve til hjemmet, kontoret, forhallen og mange andre steder, som har brug for en flot dekoration. 

Se endelig på vores hjemmeside og find inspiration. Vær opmærksom på, at der er længere leveringstid på vores mosprodukter, da disse laves i hånden.

BoligindretningMos