Indretning af kontor

Hos Liseborg.dk har vi et stort udvalg indenfor interiør til at indrette et hyggeligt og funktionelt kontor. Hyggen i kontoret er vigtigt, fordi det er der, vi skal kunne fungere optimalt og kunne være trygge og tilpasse i rummet. Funktionalitet er også vigtig, da det skal være et rum, hvor det praktiske også skal prioriteres, så tingene er nemme at komme til og alt har en bestemt plads, så det ikke bliver væk. Et kontor kan bruges til mange ting, lige fra arbejde på computer, kreative sysler, opbevaring af mapper, fordybe sig, læse, studere og mange andre ting. Det er derfor et rum med mange funktioner, og derfor er det vigtigt at tænke kreativt i indretningen. Man kan også tænke ind, om det skal være rene linje uden for mange pynteting, eller der godt må komme et personligt præg i form af billeder, figurer, blomster og andet. 

Vi har et stort udvalg af korkprodukter, som vil være ideel at bruge til at indrette dit kontor med. Kork har mange praktiske funktioner, men udover det er det også et dekorativt produkt. Vi har forskellige slags oplagstavler i forskellige størrelser, farver og funktioner. En opslagstavle kan hjælpe med at holde styr på sedler, billeder og andre ting, der ellers vil ligge og rode på skrivebordet. Vi har også opslagstavler med ugeplan på, hvis du har brug for at strukturere ugen og få et godt overblik. Du kan se vores store udvalg af opslagstavler i kork her Opslagstavler i bæredygtig kork » Miljøvenligt produceret » Køb! (liseborg.dk). Udover at korken kan bruges til at holde styr på de løse ting, så er kork også akustikhæmmende, så du derved opnår et god akustik i rummet, hvilket også er med til at gøre det behageligt at være på kontoret. Korken kan holde i mange år, og der er ingen vedligeholdelse. 

I næste uge vil jeg kigge mere på ting, som kan bruges til at indrette dit kontor med. Jeg vil selvfølgelig tage udgangspunkt i produkterne hos Liseborg.dk, da vi har et stort udvalg af boliginteriør og ikke mindst vores populære folie, som kan trylle et gammelt og slidt skrivebord eller skab om til et moderne møbel. Jeg vil også kigge på pynt til væggen, da vi har vores flotte mosprodukter, som kan laves i præcis det design, som du ønsker.

BoligindretningKontor