Vores forskellige opslagstavler i kork

I denne uge vil jeg sætte fokus på vores kork opslagstavler og forskellen på disse. Vi har et stort udvalg i korkprodukter hos Liseborg.dk, og vi synes selv. at kork er et fantastisk produkt med mange gode egenskaber. Vi bruger bl.a. vores kork til at lave de fineste mosprodukter til ophæng på væggen. Det er virkelig en smuk måde at lukke naturen ind i hjemmet med de flotte grønne nuancer fra mosset og den brune farve fra kork.

Vores kork opslagstavle i 50x100 cm finder du som en rustik, en sandslebet og en brændt tavle. Tavlerne i rustik og sandsleben kan vendes og bruges på begge sider, da den ene side rustik og den anden side er sandsleben. Tavlen i brændt kork er ens på begge sider. Udover de nævnte tre kork oplagstavler har vi også en opslagstavle i kork med sort mønster, som er 60x30 cm og med en tykkelse på 3 mm. Se vores store udvalg i opslagstavler her: Opslagstavler i bæredygtig kork » Miljøvenligt produceret » Køb! (liseborg.dk) 

Vores opslagstavler findes i forskellige tykkelser og størrelser, og jeg vil nævne dem, vi har her:

Tykkelser: 3 mm, 5 mm, 1 cm, 2 cm, 2,5 cm, 3 cm

Størrelser: 50x100 cm, 50x50 cm, 60x30 cm, 64 x 95 cm, selvklæbende kork 61x91,5 cm og 63,5x94 cm

Former: cirkel ø 47 cm, 75 cm og 98 cm, sekskantet diameter 50 cm

Derudover har vi en månedskalender som opslagstavle i kork, en opslagstavle med motiv - Coffee Time med mulighed for at skrive derpå. Til sidst men ikke mindst vil jeg nævne vores smarte opslagstavle med magnet- og tavlefolie med mulighed for opbevaring af blade, magasiner osv. 

Jeg kan kun anbefale, at se på de mange muligheder korken kan bidrage til dit hjem og lade dig inspirere af vores mange produkter.

KorkKork opslagstavle