Bæredygtig og naturlig dekoration til hjemmet

Bring naturen ind i dit hjem med denne flotte OEKOBOARD pudemos, som både pynter i hjemmet og samtidig skaber et godt indeklima, da den virke akustikdæmpende. Med de flotte grønne farver og dynamiske former har du her en udsmykning, som virker beroligende og smukt for sindet. 

Vores pudemos cirkel og firkant med korkkant er lavet i hånden, hvor mosset bliver påsat med vandbaseret lim på korken. Det er ægte norsk naturmos, og korken stammer fra Portugal, men bliver produceret hos os i Viborg. Det er et 100% naturligt og bæredygtigt materiale, som er helt unikt og håndlavet, og derfor vil der ikke være to produkter, der er ens.

Mosset er konserveret og præserveret med en form for frugtfarve, som betyder, at den er behandlet mod forrådnelse, og at det virker bevarende, så produktet kan holde i mange år. Pudemos kræver ingen vedligeholdelse og vanding, så du kan have glæde af denne vægdekoration i mange år. Desuden forfalder pudemos ikke, og det bevare sin smukke farve.

Der er dog visse kriterier, der skal være opfyldt for at pudemosset kan holde i mange år, og det er at luftfugtighed i rummet skal være omkring 30-70%, og den skal ikke hænge direkte i sollys.

KorkOekoboardPudemos