Polstret sengegavl med velour og knapper

I forbindelse med at jeg lavede et indlæg for et par uger siden om sengegavle og hovedgærder, fik vi en henvendelse fra en læser med et meget specifikt ønske. Jeg har nu været lidt på jagt og har måske fundet det hun søger?

Opgaven var: 1 sengegavl, beklædt med velour, knapper som pynt, der skulle skabe en fordybning i polsteren under betrækket.
Jeg kan sagtens se det for mig! Smadder lækkert og ret luksus-agtigt i soveværelset. Kom til at tænke på MadMen og Betty Drapers soveværelse. Men med lidt moderne tilbehør i rumemt, vil det kunne blive en meget lækker følelse af et moderne hotel og luksus i hverdagen.
Jeg kan se at flere bloggere skriver om at prøve at lave det selv, men én af dem der har gjort det er Laura Scheuer Trøstrup fra TheSweetSpot.dk. Den er meget enkel og knap så voluminøs, som jeg havde oplevelsen af at læseren ønskede. Men et ekstra lag pladevat, lidt flere knapper og noget velour vil helt sikkert hjælpe på det!
Men skal man ud og købe, så er der ikke mange der forhandler det i netop velour. Jeg finder en del i noget kunstlæder, men det er ikke rart at sidde op ad. Hos Ide Møbler har de et hovedgærde i noget beige stof, og det er faktisk én af billigste varianter jeg finder. Den har udtrykket, men materialet er ikke det ønskede. Prisen er dog meget overkommelig. Pris kr. 1999,-
IKEA har ligeledes en billig model (Beistad) i noget lysegråt stof - en prisvinder til kr. 1299,-
Det bliver straks mere interessant at kigge forbi norske Mirame. De har trods et stort udvalg af kunstlæder også et stort udvalg af polstrede sengegavle med knapper. Modellen Oslo har til gengæld også mange farver at vælge i mellem når man kigger på stofløsningen. Pris fra no.kr. 4222,-
Se nu kan den opmærksomme læser, jo godt se at jeg har været lidt omkring og udforsket muligheder, men også set at jeg endnu ikke har fundet det ønskede produkt.
Jeg giver det derfor et sidste forsøg med Mollyshome. Og finder faktisk en polstret gavl med knapper og velour. Så nu er spørgsmålet bare om udseende og pris matcher de ønsker læseren havde? Der er flere farver og modeller at vælge i mellem og skulle man have lyst til en matchende stol, ja så er det også muligt. De har et showroom i København, der gør det muligt at komme forbi dem og mærke på kvaliteterne og ikke mindst få en snak med en sælger der kan fortælle lidt mere om produkterne. Pris fra kr. 4250,-