Plakat Tirsdag: Kate Dolamore Art

Min mindste nevø elsker pingviner. Altså han er ikke bare glad for pingviner, han ELSKER pingviner.
Jeg er bange for, det var mig, der startede det, da jeg gav ham en trolley-kuffert formet som en pingvin, da han var lille.

Nu bliver han 12 år i weekenden, og pingviner er og bliver et hit.

Det kunne være jeg skulle give ham en plakat med pingviner i fødselsdagsgave.

Jeg har kigget på Penguins of the World Field Guide Art Print, som har akvareltegninger af pingviner med deres navn ved siden af, så man kan se alle de forskellige typer af pingviner.

Plakaten er lavet af Kate Dolamore, som startede med sine tegninger af fugle i 2010, for at blive bedre til at genkende dem på sine hikes.
Hun har siden udvidet sine motiver til også at være af andre dyr - jeg tror ikke, hun har mødt mange pingviner på sine ture rundt i Florida.

Hun sørger for at dyrene er så naturtro som muligt, men får dem stadig til at se venlige ud med et lille smil eller et glimt i øjet. Derfor er de også gode at hænge op på børneværelset.

Close Up Animals Kate Dolamore

 

Hvis man ikke som min nevø er helt vildt med pingviner, har hun også lavet guides med andre dyr bl.a. bjørne, ræve og dovendyr.
Hun har også lavet plakater med fugle i de forskellige amerikanske og canadiske stater, samt pattedyr i de amerikanske stater.

Mammals Missouri Kate Dolamore

 

Desuden laver hun magneter med dyr og de fineste kort.

Manatee Birthday Card Kate Dolamore

Er man ikke til dyr, har hun også lavet plakater med guides over bl.a. grankogler og agern, som også er rigtig fine.

Pine Cone Poster Kate Dolamore

 

Plakaten med pingvinerne er næsten udsolgt, hun har kun 3 tilbage på lager i skrivende stund. Den måler 13 x 18 inches og koster $30.

Alle hendes varer kan købes på Kate Dolamore Art Etsy siden.