Orden på kontoret

Italienske Seletti har en skøn og anderledes tilgang til design. Det skal have humor, men også være brugtbart. Man kan vel næsten kalde noget af det finurligt.

I forhold til mit skrive bord så ville det være en kæmpe hjælp at få én af deres nye vægge med lommer op - Suburbia. Det er Note Design Studio fra Sverige, der har designet den for Seletti.

Lagde man pladen på gulvet, var det en oplagt at bruge som legeby til ungerne. Når pladen hænger fungerer husene som lommer og træerne/gadelygter som knager. Bemærk detaljen med spejlet, der i liggende tilstand ligner en swimming pool.

At jeg vil bruge den på mit kontor betyder jo ikke at den ikke kan bruges til at lege med, være funktionel i et køkken eller på badeværelset. Den fås i træ og en hvid udgave.

Seletti henviser til forhandlere her.

Pris ca. kr. 2800,-

På skrivebordet kunne jeg godt bruge noget til at sortere i - holde tingene adskilt. Lige nu har jeg et par skuffer hvor alt ryger i når det ikke bruges. Men det roder så forfærdeligt. Men det kan Seletti selvfølgelig også hjælpe med! Denne gang er det designeren Hèctor Serrano, der har tænkt de store linier. Hvad med en lille fabrik, hvor tagene løftes af husene så man kan bruge dem til papirklips mm.? 

Konklusion: de er inspireret af storbyen og jeg kan lide storbyen. Det er et perfekt match!

Pris ca. kr. 500,-