Opslagstavle i kork

Mangler du en opslagstavle, hvor der virkelig er plads til at alt det, du skal huske på, eller som du gerne vil kigge på i din hverdag? Det kan være til tegninger, billeder og mange andre ting, som du mangler en plads til, og som kan pynte fint på din væg. I stedet for at have tingene gemt væk i en skuffe, kan de hænge på din væg, hvor du kan se tingene og glædes over dem.

Hvorfor ikke lave en stor opslagstavle og fylde en væg med vores flotte og praktiske opslagstavler i kork? Vores standard opslagstavler er 50x100 cm, og de kan nemt sættes tæt sammen, og derved kan du få præcis den størrelse, som du ønsker og har brug for. Du kan også kombinere opslagstavlerne med vores korkopslagstavle med magnet- og tavlefolie, så har mulighed for at skrive beskeder på tavlen OEKOBOARD - Rustik opslagstavle med magnet- og tavlefolie (liseborg.dk). På tavlen er der også en bred læderstribe, hvor du kan opbevare blade, magasiner og andet. Desuden er der en hylde til kridt, stifter og andre småting. Væggen kan kombineres på præcis den måde, som du ønsker det. Du kan se vores andre opslagstavler her Opslagstavler i bæredygtig kork » Miljøvenligt produceret » Køb! (liseborg.dk) De fås i forskellige farver, størrelser, former og designs. Så tag et kig og lad dig inspirere af vores mange fine kork produkter.

Korken er ikke kun flot at se på med den naturlige brune farver, men den er også yderste praktisk, og derfor er den oplagt at have i alle rum i hjemmet. Af de mange praktiske egenskaber, kan jeg nævne:

  • Økologisk, bæredygtigt og genanvendeligt
  • Brandhæmmende
  • Modstandsdygtig overfor insekter
  • Nem at vedligeholde
  • Lang holdbarhed
  • Akustikhæmmende
  • Nem at hænge op
  • Størrelsen kan nemt tilpasses

Der er mange andre gode egenskaber ved korken, og hvis du er mere interesseret i, hvorfor vi er så glade for korken hos Liseborg.dk og ikke mindst hvor korken kommer fra, så kan du læse mine tidligere blogindlæg, hvor jeg går mere i dybden med korkens oprindelse. Vi er glade for at være eneforhandler i Danmark af kork fra Portugal fra firmaet PORTOGALIACORK. Vi sætter en stor ære i, at de har valgt os som leverandører af deres kvalitetskork. Vi håber derfor, at du kan se de mange muligheder i korken, som vi kan, da kork er et meget praktisk produkt med en flot naturlig farve.

KorkKork opslagstavleNaturkork