Miljøvenlige produkter

Har vi miljøvenlige produkter hos Liseborg.dk? Det har vi selvfølgelig, da vi ønsker at passe på vores omgivelser så meget som muligt. At være miljøvenlig betyder, at man er særlig skånsom i sin belastning af miljøet. Det er produkter der bidrager til en grønnere livsstil, eller at man sparer på ressourcer som vand og energi. Når vi kigger på miljøvenlige produkter, så kan de være med til at forhindre luft-, vand- og jordforurening. 

Hvis du er nysgerrig på, at se nogle af vores miljøvenlige produkter, kan du se dem her på vores hjemmeside: miljøvenlig - Liseborg.dk. Her finder du bl.a.:

  • Mos
  • Korkprodukter
  • Kortmappe fra KOUSTRUP & CO
  • Filt akustikplader

Vores mos er håndplukket af lokale producenter i europæiske skove. Det foregår på en miljøvenlige måde, så mosset kan vokse igen på samme sted, hvor det er blevet plukket. Selve processen hvor mosset gror, bliver behandlet og evt. farvning er hele vejen igennem 100% naturligt. Så hvis du ønsker at dekorere dit hjem med tanke på, at det skal være miljøvenligt, kan vi anbefale vores flotte mosprodukter.

Hos Liseborg.dk har vi et stort udvalg af korkprodukter. Vi har lige fra opslagstavler, dækkeservietter og akustikpaneler. Vi bruger det også som baggrundsplade for vores mos. Kork er et miljøvenligt produkt, der kommer fra Portugal, og korktræet er en naturlig del af naturen. En korkskov kan optage omkring 6 tons CO2 pr. år. En korkeg kan blive op til 150-200 år, når der bliver høstet kork på træet. Korken kan høstes hver 9. år og er et bæredygtigt produkt, som har en lang holdbarhed.

Vores flotte kortmappe fra KOUSTRUP og CO med de illustrative kort og tilhørende kuverter er også miljøvenlige. Kortene er nemlig trykt på et europæiske svanemærket trykkeri, og de er fremstillet af miljøcertificeret FSC-papir. Kuverterne er produceret af miljøvenligt eukalyptus papir. Så du kan med glæde skrive en personlig hilsen, samtidig med at du tænker på miljøet.

Du kan også tage et kig på vores miljøvenlige og bærdygtige filt akustikplader. De består af 100% genanvendelige og lydabsorberende PET plast. Der er bl.a. blevet brugt plastflasker, der er fisket op af verdenshavene. Når der bliver brugt genanvendt plast, er man med til at mindske CO2 udledningen, da der skal bruges mindre energi, når man bruger genanvendt plast fremfor at producere nyt plast. Derved støtter man jordens ressourcer, og plastens cyklus indgår fortsat i det biologiske kredsløb.  

Jeg håber, at du i denne uges blogindlæg har fundet interesse i vores miljøvenlige produkter. Jeg har kun nævnt et udvalg af vores produkter, og du er altid velkommen til at orientere dig på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 71 99 90 08 og på mail: salg@liseborg.dk.

BæredygtigtMiljøvenligt