Bogstaver lavet i mos

I de kommende uge vil jeg sætte fokus på vores mosprodukter, og i denne uge vil jeg se nærmere på vores bogstaver i mos.

Ønsker du at sætte et personligt væg på vægdekorationen i dit hjem? Et enkelt bogstav eller et ord kan sige meget om dig og dine omgivelser. Bogstaverne kan også bruges til firmanavn, så kunderne kan se navnet på virksomheden. Mulighederne er mange med disse flotte bogstaver, som kan sammensættes på alle mulige måder. 

Bunden på bogstaverne er lavet i kork. Du kan vælge med og uden kant. Kork har mange gode egenskaber og er et praktisk materiale, men samtidig passer det rigtig godt sammen med mosset. Det er to naturmaterialer, der bringer naturen ind i hjemmet. Mosset bliver limet på korken med en vandbaseret lim, og det har derfor lang holdbarhed. Mosset, der bliver påført, er en grøn mos, og du kan vælge imellem mørk eller lys farve. Du kan se de forskellige slags her: Mos tekster - OEKOBOARD (liseborg.dk) Mosset er præserveret med en slags frugtfarve, hvilket er smart, da det derfor ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Du kan have disse mosbogstaver i 7-10 år, da farven ikke forfalder.

Højden på bogstaverne er 20-25 cm, og bredden varierer alt efter, hvilket bogstav det drejer sig om. 

Alle vores mosprodukter laves i hånden, og derfor kan der være visse variationer i produktet. Vores mosbogstaver er helt unikke, og med den rette behandling har du en mosdekoration, som du kan have glæde af i mange år. 

  • Mosset tåler ikke vand og ikke for meget sollys
  • Tiltrækker ikke støv
  • Miljøvenligt og allergivenligt

Vi har også mange andre mosprodukter på vores hjemmeside, som du kan se her Ægte mos (liseborg.dk). Der er mange muligheder med mos, og vi finder hele tiden på nye idéer. Kontakt os endelig, hvis vi kan hjælpe dig med indkøb af vores flotte mosprodukter. 

 

Mos