BY LUX plakater

Har du set vores store udvalg i plakater fra BY LUX? Måske et oplagt gaveønske til dig selv eller en, du ønsker at glæde med en julegave. Lige nu har vi 30-70% rabat på alle vores plakater fra BY LUX, og du får altid fri fragt i Danmark på netop disse plakater. Se vores store udvalg her: by lux - Liseborg.dk

BY LUX er en uafhængig dansk designvirksomhed. Virksomheden skaber unikke og eksklusive plakater. De er kendt for deres Limited Edition plakater og posters. Der bliver kun produceret mellem 100 og 300 stk. af hver plakat, hvilket gør, at du kan blive ejer af en unik plakat, som du ikke ser så mange andre steder. Plakaterne er designet i hånden og påført en helt unik nummering og med prægning med BY LUX logo. Deres plakater er trykt på kvalitets 190 gr. MultiOffset papir og trykt på et svanemærket trykkeri.

BY LUX er kendt for sine simple grafiske illustrationer, men også for de mere fotografiske og abstrakte malerier. Vi har et stort udvalg både til børn og voksne, og du finder grafiske plakat design, børneplakater, lærredstryk og postkort på vores hjemmeside. Postkortene er samlet i forskellige pakker med hvert sit tema, hvor der er i hver pakke er 10 stk. i. Du finder sjove postkort med illustrationer, kærlighed, alfabet og minimalistiske sort/hvid design, som du kan lave en flot billedvæg med. Postkortene kan fint kombineres med vores plakater og vores grafiske lærredstryk. Postkort og lærredstryk er lavet med designs fra de grafiske plakater, og de vil derfor ikke være påført prægning og den helt unikke nummering.

God fornøjelse med at gå på opdagelse i de flotte og unikke plakater fra BY LUX, og jeg håber, at I finder inspiration til at pynte væggene i hjemmet eller glæde andre med et specielt budskab eller en flot illustration fra BY LUX.

By luxPlakat