Opbevaring til kreating
At have lækre designprodukter og værkstøj der fungerer ordentligt når man skal lave DIY's gør arbejdet meget sjovere! Og de lækre ting skal jo opbevares et sted, der passer til dem. Jeg er sikker på at hvis jeg havde nedenstående produkter til rådighed ville jeg være meget mere kreativ og det færdige produkt meget mere tjekket… Måske.
Man kan da i hvert fald prøve. Om ikke andet, så kan jeg nyde at have tingene og det kan jo kun øge min lyst til at kaste mig ud i projekterne.
Jeg ville synes det var fantastisk med schweiziske Vitras vægopbevaring Utensilo både I og II. Men skulle jeg modtage en Toolbox, vil jeg bestemt ikke sige nej. 
Utensilo er super god med de mange små rum til at opbevare alt fra skrivegrej, pensler og lignende. Den fås i to størrelser og tre farver. Jeg fandt dem på tilbud hos århusianske likeliving.
Pris normalt fra kr. 2152,- Pt kun kr. 1950,-
Den lille handy toolbox i plast fås i fire farver og kan flytte med rundt i boligen og bruges til såvel dit krea-grej som i køkkenet (F.eks. opbevaring af krydderier).
Pris kr. 235,-
Hvis man ønsker at opgradere den lille værkstøjskasse til træ, så ville danske RO Collections fine kasser være en mulighed. Den fås i to størrelser og 3 farver.
Pris fra kr. 1000,-
God arbejdslyst!