Isvafler i porcelæn

Sommer er tid til softice og gammeldags isvafler. Deværre er det ikke alle steder vaflerne er lige gode, og man kan ende op med noget der minder mere om blødt pap end en lækker sprød kiks. For helt at undgå dette problem kan man bruge disse fine isvafler i porcelæn til at serveres sin isdessert i.
Vaflerne er håndlavet af porcelæn med en mat hvid glasur. Det er amerikanske Viginiasin som står bag vaflerne. De har også den traditionelle form som amerikanske isvafler har, som mest af alt ligner en omvendt trafikkegle med flad bund. Vaflerne kan selvfølgelig sagtens holde til at blive vasket i maskine, og af en eller anden grund kan den også holde til mircoovn, men hvem kommer sin is i mircoovnen???
Fordi isvaflerne er lavet i hånden vil der være små forskelle og afvigelser. Men det er jo det sammen med de rigtige vafler, som også er unikke. Det gode ved de her er, at de kan blive brugt igen og igen, og så bliver de aldrig bløde og slatne heller ikke selvom man lader isen smelte inden i.
Vaflerne i porcelæn passer perfekt i størrelsen til en stor kugle is, eller måske to kugler oven på hinanden.
Lige nu er de på udsalg, med køb én få den næste til havl pris. Så sådan et sæt med to isvafler i porcelæn koster 124,36kr. De kan købes på Viginiasin's Etsy shop.