Nubilo sofa

Desværre var vi ikke forbi Milano messen tidligere på måneden. Men selvom vi har været herhjemme kan man da godt blive inspireret af alle de fine ting som blev vist dernede.
Jeg har flere steder set den fine Nubilo sofa designet af franske Constance Guisset for Petite Friture, og hver gang tænkt at den er godt nok fin. Det er nok ikke så mærkeligt, for jeg er stort set vild med alt der kommer fra Petite Friture.
Nubilo sofaen ligner lidt et bjerglandskab, en sky eller en bunke runde sten i forskellige størrelser; den sætter ihvertfald fantasien igang. Puderne sidder ikke fast, så man kan arrangere dem sådan at man sidder helt perfekt, og man behøver ikke yderligere pyntepuder. Puderne fås i mange forskellige farver, så man kan bestemme om man vil have en neutral sofa med grå og sorte puder, eller om man tør springe ud i en multifarvet sofa med mange forskellige farver til puderne. Alle puder er dog ensfarvede, så der kommer ikke yderligere mønstre og figurer, hvilket gør sofaen en smule mere rolig selv med farvede puder.
Der er plads til at to personer kan sidde fint i Nubilo, eller en person kan ligge/brede sig.
Nubilo sofaen er endnu ikke kommet i handlen, så der er ikke nogen vejl. udsalgspris eller butikker. Men hold jer opdaterede via Petite Friture's hjemmeside hvis I gerne vil have fat i en Nubilo topersoners sofa.