Nicolas Vahé

Nicolas Vahé er et dansk gourmetbrand, hvor kærlighed og en professionel tilgang til den gode smagsoplevelse og gode råvarer bliver vægtet højt. Du finder her et univers af af lækre gourmetprodukter, som opstod i sin tid, da Nicolas Vahé begyndte at lave forskellige marmelader, og derfra udviklede det sig til at være et af de mest populære brands i Danmark.

Nicolas Vahé er en fransk kok, chokolatier og konditor. I 2000 kom han til Danmark, da han fik job på Falsled Kro på Sydfyn. Et par år efter kom han til restaurant Fakkelgården i Kruså, men i 2006 valgte han at satse på salget af gourmetspecialiteter. I 2010 startede Nicolas Vahé og House Doctor et samarbejde op. De skaber sammen lækre og smagfulde gourmetprodukter, som alle har mulighed for at bruge i deres hverdag.

Vahé kollektionen består af en bred produktserie af delikatesser og køkkenaccessoires. Du kan se vores udvalg på Liseborg.dk her: Nicolas Vahe produkter | Køb online til konkurrencedygtige priser (liseborg.dk) Du finder flotte skærebrætter i forskellige former, både til tapas, servering og smørebrætter. Du finder også den elegante termokande og grillværktøj, som er udført i industriel design med ergonomisk træhåndtag. Vi er stolte af at være forhandler af Nicolas Vahés produkter, da de er lavet og udført i kvalitets materialer. 

Indretning