Snurk

Snurk er et hollandsk mærke, som står bag en serie med tøj og tekstiler til børn. Deres mest kendte produkter er deres sengetøj. Sengetøjet er et fotografisk print, som kan forvandle dit barn til lige det, det ønsker sig allermest. Det kan være en populær fodboldstjerne, en ridder, en prinsesse osv. 

Hos Liseborg. dk er vi så heldige at være forhandler af Snurk, og du kan købe deres populære sengetøj hos os. Jeg vil derfor i denne uge kigge lidt nærmere på dette smarte sengetøj, som vil glæde ethvert barn at sove i. 

Vi har sengetøj med:

  • Pilot
  • Lam
  • Traffic
  • Origami Zoo
  • Teddy
  • Ridder

Vi har størrelserne 100x140, som passer til en juniordyne og 140x200, som passer til en voksendyne. Pudebetrækket er størrelse 60x63. Sengetøjet er lavet i Oeko-Tex bomuld, og det er derfor fri for skadelige stoffer. Du kan se vores forskellige sengetøj her: Snurk (liseborg.dk) Det kan vaskes ved 40 grader, og det tåler at komme i tørretumleren.

Alle sengesæt er bæredygtigt produceret i Portugal og designet i Holland. Alle Snurks produkter bliver produceret under optimale arbejdsforhold og med omtanke for miljøet.

Hvis du gerne vil hjælpe dit barn til at komme i seng, vil det pludselig blive meget nemmere med dette smarte sengetøj. Sengetøjet sætter gang i fantasien, som kan fortsætte, når man er i drømmeland. Udover at det sætter gang i fantasien, er det også utrolig lækkert at sove i. Giv din barn en god soveoplevelse med dette flotte og behagelige sengetøj fra Snurk.

Indretning