Mit sidste blogindlæg for LivingSweetLiving
Det er en speciel dag i dag. Det er den sidste dag at jeg skal skrive for LivingSweetLiving - mit barn siden En blanding af vemod og glæde over det jeg har fået ud af det, og at jeg ikke længere skal være en del af det.
Men som det er med de fleste afslutninger, så skaber det nye begyndelser. En ny begyndelse for Christina som eneejer af brandet LivingSweetLiving og jeg som blogger under eget navn; MoWe design.
Jeg vil gerne takke alle de søde mennesker, som har kommenteret, fuldt med og klikket sig ind i den virtuelle verden en blog er. Når man et kort øjeblik tænker: gad vide om der overhovedet er nogen, der læser hvad jeg skriver? Ja, så skal man blot læse statistikker. Så springer skribent-hjertet lidt hurtigere og man fyldes af varme.
Bloggen LivingSweetLiving er fremadrettet Christinas projekt, så man kan fortsat læse om bolig og design her.
Men jeg har så meget på hjertet at jeg bliver nødt til at fortsætte med at skrive. Jeg har skabt en ny ramme, som jeg glæder mig til at fylde ud. Det er endnu så nyt alt sammen, så foreløbigt er det en blog, hvor man kan læse lidt flere interviews af de små designere end jeg har haft gjort i her, men også flere DIY's i boligen samt madopskrifter, tips til indretning osv. Jeg glæder mig meget til de samarbejder, som jeg desværre ikke endnu kan løfte sløret for, men som jeg arbejder på kommer i stand.
Blot er der tilbage at sige: Tusind tusind af hjertet tak, for deltagelsen og læsning og forhåbenligt på gensyn!
Kærligst Monica Weidemann