Naked Lunge - bare et navn man husker
Ja, så enkelt kan det være at vælge et navn til sit firma. Det er i hvert fald det Naked Lunge selv skriver på deres hjemmeside. Der ligger ikke et skjult budskab, men blot en finurlig tankegang, der kan lide at være lidt anderledes.
Bort set fra at jeg husker navnet (Naked Lunge, Naked Lunge, Naked Lunge, Naked Lunge...), så husker jeg især deres grafiske univers, hvor jeg har forelsket mig i de fine små dukker. I længere tid har jeg fulgt brandet på Instagram, så jeg føler jeg allerede har et nært forhold til dukkerne med deres store personligheder.
Dukkerne er relativt udtryksløse i deres ansigt og kropssprog, men når man ser en figor med stribet pyjamas og en krone på hovedet, så ligner det næsten et snap shot - et øjebliksbillede der er taget af et levende væsen. Og nej de er ikke creepy som Chuky.
Der en barnlig enkelthed og en voksen glæde ved minimalisme og retro, der går op i en højere enhed i motiverne.
Figurerne optræder både på illustrationer, dukker, kort mm. Samme streg og enkeltehed går igen på andre motiver; kameraer, cykler, bogstavepuder og hus-puder.
Naked Lunge er fra England og må være et godt bud på moderne engels design til boligen.
Priserne varierer alt efter produkt, men der er priser fra GBP 2,-