Mine DIY projekter for efteråret

Jeg har en masse DIY projekter på tapeter for efteråret. Her er et lille udpluk af de ideer jeg håber at få ført ud i livet.

En gang i 90'erne begyndte jeg at lave en patchwork plaid, som jeg stadig ikke har færdiggjort. Nu skal det være! Den gang skulle det være et sengetæppe, men jeg har med tiden lært at jeg ikke er ordensmenneske nok til at bruge sengetæppe, så nu er det ændret til bare at være et tæppe. Alt patchwork-arbejdet har jeg klaret, det er et fint hjertemønster i forskellige stoffer med blå som udgangspunkt. Nu skal jeg bare have det quiltet. Har aldrig quiltet noget før, men findes heldigvis masser af tutorials på nettet, så jeg burde kunne læse mig til hvordan jeg skal bære mig ad. Et mønster jeg gerne vil quilte i er bløde buer på en lang sammenhængende steg. Det virker tilpas simpelt og når der ikke er noget tydeligt mønster, kan jeg ikke gøre det helt skævt. Eller modellen med lange striber som ikke skal danne noget bestemt mønster.

Jeg har været ude og købe nogle runde kork bordskånere, som jeg på en eller anden måde skal have sat sammen til en opslagstavle. Jeg gider ikke en kedelig firkantet opslagstavle, så derfor har jeg købt runde bordskånere, som vil danne en helt unik opslagstavle. Jeg har set lidt forskellige muligheder, som jeg regner med at kombinere til min helt egen opslagstavle, som gerne skal være pæn og praktisk.

Det kunne være jeg vil kaste mig ud i at lave lysestager, vaser og potteskjulere i cement. Det er et materiale som ikke vil slippe taget i boliginteriøret, og der er bare så mange muligheder for at lave noget unikt som er smukt og råt. Der er forskellige guides man kan følge bl.a. på Curbly, denne koreanske blog (godt man har google translate!) eller denne danske blog.

Derudover har jeg planer om at skrikke mig et halsrør, sy både bluser og bukser og så vil jeg også gerne have styr på mine udklippede opskrifter.... og og og..... der er masse af projekter. Nu må vi se om nogen af dem bliver ført ud i livet.