Mega scrabble - Liseborg.dk

De fleste som har en smartphone eller tablet kender spillet Wordfeud, som jo er en moderne, digital udgave af det klassiske brætspil Scrabble.
Når vejret nu er til at være udendørs, hvorfor så sidde inde med sin mobil eller omrking spisebordet for at spille. For at tage spillet med udenfor og give det et twist ved at lave spillet i en kæmpe udgave.
Jeg har fundet en vejledning her til hvordan du laver dit eget mega-scrabble spil. Den er dog på engelsk, så her er en hurtig gennemgang af fremgangsmåden til dit eget DIY scrabble spil i mega format.
Du skal bruge 7 brædder 1,5m lange, 10cm bredde og 1,5cm tykke, som hver skæres ud i 15 brikker på 10x10 cm, der skal bruges 100 brikker i alt. Inden brædderne skæres ud til brikker, males de hvide på begge sider. Efter udskæringen slibes kanterne fri for splinter og males så hvide. Når brikkerne er helt tørre males bogstaver på. Man kan bruge skabeloner, hvis man ikke er ferm til at lave identiske bogstaver i hånden. På den engelske vejledning kan du se hvor mange du skal bruge af hvert bogstav. Når skræften på brikkerne er tør er de klar til brug. Den engelske vejledning forklarer også hvordan du laver holdere til dine bogstaver, så du slipper for at have dem i hånden eller vende dem helt om, så dine modspillere ikke ser dem.