Pretty Pegs - Nye sko til møblerne - Liseborg.dk

Nye sko til din sofa, lænestol, kommode, skænk, seng m.m. er lige det, Pretty Pegs er. De laver forskellige ben til møbler, så hvis man trænger til at få piftet lidt op, uden at skulle skifte alle møblerne ud, er Pretty Pegs en nem og billig løsning. De kan være med til at give møblerne et helt nyt udtryk.
Pretty Pegs blev dannet i 2012 af svenskerne Jana Cagin og Mikael Söderblom. Lige nu har de 10 forskellige modeller, som i de mange forskellige variationer giver 60 forskellige ben at vælge mellem.
Om man er til det farvestrålende eller mere neutral skal man nok finde nogle ben/fødder der passer til ens stil. Jeg synes de runde ben, Otto, er smadder fine, men benene med mønstre, Carl, vil virkelig give møblerne et nyt look, og de helt enkle, lidt skrå ben, Dagmar, er så elegante. Ja det er ikke nemt at bestemme sig for hvilke nye ben der skal på sofaen.
Alle benene er lavet i træ, som har fået forskellige behandlinger såsom maling, metalbelægning eller udskæringer/blevet formet.
Ved hvert type ben står der en forklaring på, hvilket gevind der er på, og man får en liste over hvilke IKEA møbler, man kan bruge dem til. Det er da god service!
Benene komme oftest i pakker med fire ben, men hvis man skal bruge flere eller færre kan man også sagtens bestille det.
Priserne begynder fra 453kr for fire ben (af modellen Svea). Se hele sortimentet på Pretty Pegs hjemmesiden, hvor man også kan bestille de nye sko til sine møbler.
Som noget nyt har de også fået ben til spise/skriveborde.