ViSSEVASSE madplakater - Liseborg.dk

Nu har ViSSEVASSE udvidet deres sortiment med en serie på 7 plakater med mad/køkkenmotiver. De har stadig den helt tydelige ViSSEVASSE streg og de blide farver, men det er noget helt nyt at det ikke længere bare er eksteriør der er motivet på plakaterne.
Mine favoritter fra den nye serie er den fine Edible Flowers, som viser en vase med forskellige blomster. Nederst står der hvilke blomster der er vist, bl.a. rose, blomsterkarse og lavendel, så kan man jo gå en tur i haven og finde blomster til salaten, hvis du skulle have nogen af dem stående - men tag nu ikke hvad som helst, det er ikke så smart at smide blomster som guldregn i maden.
Limonade plakaten er også fin, med sine gule nuancer. Midt på plakaten er en flaske med citronskiver og myntekviste, hvorunder der står hvilke ingredienser du skal bruge til at lave din egen limonade.
plakaten Vegetables er der nederst en kobbergryde og i toppen hænger der porre, løg og rødbeder. Gode danske grønsager med smukke farver.
Hele serien kan du finde her. Motiverne fås både som postkost og plakater i forskellige størrelser, så du burde kunne få stillet din sult efter ViSSEVASSEs køkkenmotiver. Priserne starter ved 40kr.
Plakaterne behøver jo ikke være i køkkenet. Jeg kunne sagtens se dem hænge i mit (kommende) kolonihavehus, og postkortene vil jo være oplagte at bruge til opskrifter.