Lamelforhæng og heste

En kop er til at drikke af, en plakat er til at hænge på væggen og et flueforhæng er til at hænge i døren til at holde fluer ude. Eller det er vist ikke helt rigtigt. For mange af vores produkter i webshoppen kan bruges til mange andre ting end hvad vi lige går og tænker.
Koppen kan bruges som tandkrus, urtepotteskjuler eller til opbevaring af småting. Plakaten kan ud over at hænge på væggen også bruges til decoupage.
Og så kommer vi til flueforhænget. Vi har selv kunnet tænke så langt at de kan bruges som rumdelere, men så fik jeg en mail fra Christina fra Araberhesten.dk. De havde købte nogle af vores forhæng med pastelfarvede lameller, som de brugte til hesteagility. Allerede der lærte jeg noget nyt, for jeg vidste slet ikke at heste kunne gå til agility.
Heste blev ført gennem banen af to unge mennesker som er i et specialuddannelsesforløb. Både heste og trænere hyggede sig vældigt, da hestene lige blev vænnet til de "farlige" blafrende strimler på forhænget.
Du kan se flere billeder fra hesteagilitybanen på deres Facebook side.

Hvis du skulle have lyst til at vise billeder af hvordan du bruger ting du har købt hos LivingSweetLiving, må du meget gerne sende dem til mig - enten på mail eller via Facebook.