Julepynt fra Lyngby Porcelænsfabrik

Det er meget sjældent at jeg ser noget julepynt og tænker at det da egentlig er meget pænt. Men det var faktisk den tanke jeg fik da jeg så årets julepynt fra Lyngby Porcelæn (ja dem med Lyngby vasen).
Deres julepynt er julekugler og små runde fyrfadsstager, som selvfølgelig begge er lavet af porcelæn. Lysestagerne ligner faktisk at de er lavet af julekuglerne, som lige har fået skåret toppen af og bunden er gjort flad. Overfladen på julepynten fra Lyngby Porcelæn har et fint rhompe-formet mønster, lidt som overfladen af en sømandssweater.
Julekuglerne og fyrfadsstagerne kommer i farverne hvid, gammelrosa og pistaciegrøn, så de passer smukt ind i en pastelfarvet juleindretning. Diameteren på både kugler og stager er 6,5 cm, så de er ikke kæmpestore, men store nok til at man lægger mærke til dem.
Julepynten er blevet lanceret eksklusivt i Magasin, som også er det eneste sted hvor man kan købe Lyngby Porcelæns julepynt. Både kugler og lysestager kommer i æsker med to stk. som begge koster 249kr uanset farve.
Jeg har ikke kunnet finde det smukke julepynt på magasins hjemmeside, så man skal nok omkring en af deres stormagasiner for at få fingre i Lyngby Porcelæn julepynten for julen 2014.