Stjernen mod nord

Marmor i boligen topper for vildt lige nu! Det er fade, vaser, bakker, æsker... Og farverne!!! De varierer fra den klassiske hvide til grønne, grå og brune nuancer.

Det er moderne Art Decó og materialet der ellers er kendt pompøse bygninger og skulpturer kan blive hvermandseje. Nordstjerne har en linie af æsker, bakker og vaser i forskellige størrelser og farver. Kendetegnet for dem er at linierne er enkle og prisen til at betale.

Virksomheden er ikke mere end et par år gamle, men de har forstået at skabe designs af en høj kvalitet, med et enkelt udtryk, der udstråler luksus og ikke mindst indeholder essensen af den nordiske livsstil - hvad den så end er...

Udover marmor har de arbejdet med fedtsten/sæbesten, der har en sort og knap så markant et mønster i stenen. Det minder mere om blankslebet skifer. Yderliger har den nok lækreste laid jeg nogen sinde har rørt ved. Den er lavet af cashmere og er pt nedsat med kr. 1500,- Så kan du, kære læser, nok regne ud at det er et halvdyrt produkt, men det er også i en klasse helt for sig selv!

Deres ting forhandles flere steder, og vil du være helt sikekrt på hvordan din skål/æske ser ud når du køber det, så kan det være en fordel at vælge det i én af forhandlernes butikker. Stenens farve og møsnter varierer i intensitet, også selv om Nordstjerne har nogle parametre for udsvinget af farverne. Men du kan roligt shoppe via deres egen hjemmeside. Jeg synes farverne er godt gengivet og har endnu ikke været overrasket over forskelle mellem billeder og reele produkter.

Priser for marmor, fra kr. 129,-

Plaiderne koster i skrivende stund kr. 2499,-